Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé after eight Irish coffee/cream 48-51%
Tuotteen Nestlé after eight Irish coffee/cream 48-51% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Suklaanapit.
 

Päivi 20.01.2009
Tähän tuli joulun jälkeen tutustuttua ja maistettua ensi kerran. Nyt tässä osui kohdalleni maanantaikappale käteen, nimittäin paperi oli niin tiiviisti liimattu suklaaseen, ettei se irronnut millään muulla ku repimällä ja syömällä suklaa paperista. Toinen pala oli ehjempi, mutta vasta kolmas oli kunnossa. Noniin, pääsee maistelemaan. Tummaa suklaata ja irish creamia. Ihan erilaista kuin minttusuklaa versio. Suklaa on pehmeän maukasta, eikä yhtään kitkerää. Täyte on herkullista ja makeaa. Näitä tuli usiampi napsittua. Todella hyvää ja ihana uutuus.

Jarkko 07.01.2009
Yleensä näistä 8 jälkeen tarjoiltavista tulee vain mieleen se tylsä tumman suklaan ja mintun yhdistelmä. Joulun aikaan kotiimme kantautui kuitenkin tällaisia Irish cream -versioita noista minttulevyistä. Alkuun jo näyttää siltä, että suklaa olisi vaaleampaa maitosuklaata kuin tummissa mintuissa. Enpä tiedä onko, sillä tuoteselosteessa mainitaan kaakao-%:ksi 48. Mintun maku on kuitenkin selvästi hillitympi, sillä en ensialkuun edes meinaa huomata sitä. Alkoholin mautkin ovat onneksi nimestä huolimatta varsin mietoja, tai oikeastaan olemattomia. Mintun maku tulee kuitenkin parin levyn jälkeen esille tutusta valkoisesta minttumassasisuksesta siinä määrin, että kaikki muu lakkaa taas maistumasta. No tämä on joka tapauksessa ihan ok, päihittää ne alkuperäiset selvästi.

Kaisa 14.02.2008
Kysessä on sesonkituote, jonka perheeseen kuuluu klassinen minttu sekä appelsiini. Irish Cream on ulkonäöltää houkutteleva, tuoksussa kookosta ja viettelyksen tynkää. Minun makuuni valittettavasti hyvästä rakenteesta huolimatta turhan imelä ja tahmainen, jonka pinkatti isku jää keskeneräiseksi. Vaatii ainakin espresson kaveriksi. Kierokouluasteikolla toki mitätöntä parempi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet