Fazer

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé smarties sharing block
Tuotteen Nestlé smarties sharing block valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 26.01.2017 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata, jonka seassa pieniä smarties-karkkeja. Rouskuu kevyesti, mikä johtuu karkkien sokerikuoresta. Maku todella perus, smartiesit maistuvat. Heikko kolmonen.

Anja 30.05.2008 (Jäsenprofiili)
Suklaalevy. Vaalea. Pähkinäpaloja. "Ulkomaalainen" maku.

Henriikka 30.05.2008 (Jäsenprofiili)
Suklaan ulkonäkö ei miellytä. Huomaa, että kyseessä on turhan makea maitosuklaa, johon on taidettu lisätä jotain karkin palasia tai jotain. Muutenkin tuote näyttää lähinnä lapsille suunnatulta suklaalta. Jep, makukin kertoo sitten kaiken. Taas tulee mieleen lapsuus. Juuri tällaista suklaata lapsille syötetään. Ylimakean makuista maitosuklaata, jonka seassa on jotain karkin paloja. Suklaa jää hampaisiin ja saa muutenkin irvistelemään. Päätän, että annan lapselleni vain tummaa suklaata. Ainut mukava asia oli, että tämä suli suuhun nopeasti, eli tästä suklaasta pääsi nopeasti eroon. Maunkin sai huuhdottua vedellä alas. Arvosanaksi annan 1. Kait tuota syö, jos muuta makeaa ei olisi, mutta ei sitä kovin mielellään syö, eikä tarjoa kenellekään muullekaan.

Kai 04.04.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaa, jossa kovia karkinpalasia sisällä. Hedelmäisen makuinen, smartiesseja vaikutti olevan. Suklaa itsessään ihan perustavaraa.

Saila 04.04.2008 (Jäsenprofiili)
Pirteä ulkonäkö, värikkäitä rakeita pilkottaa sulkaan seasta. Täyteläinen maku. Ihan hyvää, mutta ehkä rakeet ja levyt kuitenkin erikseen, kun rakeista ei tule makuunkaan mitään lisäarvoa.

Sanna K 04.04.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosulkaata jossa smarties-paloja. Hyvä idea vaikkakin kohta suklaaseen on upotettu jo kaikkea ruokakaupan hyllyiltä löytyvää tavaraa. Positiivista on että palat ovat pieniä eivätkä liian kovia, vaikkakin vähän hampaankoloon jäävätkin. Maitosuklaa on myös ihan hyvää peruskamaa, en varmaan osta koskaan mutta hyvää silti.

Minna Hi 04.04.2008 (Jäsenprofiili)
Hahaa, vaalean maitosuklaan sekaan on ujutettu pieniä karkkipallukoita; vaaleansinisiä, keltaisia, vaaleanpunaisia. Pelkästään suklaan ulkonäöstä tulee hyvälle tuulelle. Tuoksu on kindermäisen makea; olisikohan lapsille suunnattua suklaata? Maku on imelähkö, karkkipallukat rapisevat mukavasti hampaissa. Hassuttelusuklaata.

Jarkko Karhunen 29.03.2008 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaalevy, johon on dumpattu noita kirottuja sokeripäälisiä rakeita... eikun hetkinen.. miksi minä en näe niitä rakeita missään? Ne rouskuvat kuitenkin hampaissa ja maistuvat aavistuksen hedelmäiseltä. Jälkimaku on aika halvan oloinen ja kokonaisuuskin aivan liian makea niin syödessä kuin jälkeenpäinkin.

Kaarina 29.03.2008 (Jäsenprofiili)
Oliko tämä tuoretta!?? Maku oli ensituntumaltaan suussani hieman vastenmielinen. Ainakaan työpäivän päätteeksi en palkitsemiseksi tätä ottaisi.

Satu 28.03.2008 (Jäsenprofiili)
Pieniä, ohuita ja hieman laaduttoman näköisiä maitosuklaalevypalasia, joiden sisään on ripoteltu jotain värikkäitä palasia. Sain eroteltua yhden tuollaisen pienen pinkin pastillin ja se osoittautui täysin tavalliseksi sokerikuorrutteiseksi maitosuklaanappulaksi. Itse suklaa on paljaaltaan ihan kivan makuista, mutta pastillinapit tekevät kokonaisuudesta ratisevan ja sokerisen.

Antti H 28.03.2008 (Jäsenprofiili)
Tuttu joulukalenterisuklaan tuoksu lilluu palasen ympärillä. Suklaa on vähän parempaa kuin tuoksunsa, mutta sitä ei edes seassa olevat karkit pelasta.

Susanna K 28.03.2008 (Jäsenprofiili)
Suklaata johon viritetty erivärisiä pieniä suklaapastilleja. Palat sopivan pieniä, suklaa muhevan täyteläistä ja bonuksena ihania ratisevia suklaapastilleja. Makeaa on mutta silti jokin pieni silaus uupuu tästä.

Päivi 28.03.2008 (Jäsenprofiili)
Näyttää olevan jotakin karkkia sisällä. Sulaa hyvin suussa. Sokerinen. Karkki antaa kivan lisän. Pidän tästä. Maku säilyy hyvin.

Janne J 28.03.2008 (Jäsenprofiili)
Äkikseltään tavanomaista maitosuklaata, jonka seassa on raksuvia rakeita. Rakeet piristävät, mutta suklaa itsessään on selkeä pettymys - etenkin sen jälkimaku. Liian makeaakin.

Antti K 28.03.2008 (Jäsenprofiili)
Tunkkainen ja nihkeä tulee mieleen kun tätä maistelee, jotakin outoa makua tässä on. En ottanut edes lisää vaikka suklaata on lautasella edessä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet