Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic suklaa-aprikoosi
Tuotteen Nestlé pingviini classic suklaa-aprikoosi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 08.07.2008
Muhkurainen ja maitosuklaakuorinen jäätelö pitää sisällään suklaajäätelöä, joka hieman yllättää, odotin vaniljajäätelöä. Jo kuoren suklaa antaa viitteitä aprikoosin mausta. Teistä muista en tiedä, mutta minulla on tällaisten jätskien kohdalla aina tapana syödä kuori ensin kokonaan ja sitten vasta itse sisältö. Kuorisuklaa on makeaa, mutta ei liian makeaa, hyvä niin. Kuori on myös niin paksu, että suklaasta meinaa jo tulla kylläiseksi. Haukkaan vihdoin palasen itse jäätelöstä ja yllätyn positiivisesti. Koska en ole kovin suuri suklaajäätelön ystävä, tässä ilahduttaa aprikoosin raikas maku, joka hallitsee kokonaisuutta, eikä suklaajäätelön oma maku ole "häiritsemässä". Suklaajäätelön ystävälle tuo voi tietenkin olla pettymyskin. Mukavan raikas kokonaisuus, jonka saatan hyvinkin ostaa toistekin. Ei kuitenkaan ainakaan yhden kokeilukerran jälkeen vielä pääse vakkarilistalle. Ihan neloseen asti en tätä päästäisi arvosanan muodossa, mutta kaukana ei olla.

Meeri 30.05.2008
Jäätelöpuikon päällä on ihanan paksu ja hampaissa lohkeileva kerros ihanaa Fazerin suklaata. Myös suklaajäätelö on ihanan kermaista, mutta aprikoosinmaku on sittenkin liian voimakasta minun makuuni. Jäätelön joukossa olevat isot aprikoosin palaset eivät kerta kaikkiaan vaan sytytä. Toimisi ehdottomasti pelkkänä suklaapuikkona ilman aprikoosia, joka laskee pisteitä huomattavasti.

Antti M 03.05.2008
Tanakka puikko eli suklaakuori on paksu ja todella maistuva - hieman siirappimainen tosin, muttei häiritsevästi. Suklaakermajäätelön seassa on aprikoosinpaloja mutta koko jäätelö tuoksahtaa raikkaan hedelmäiselle muutenkin. Onneksi tässä ei ole sorruttu ylimakeuteen, joten kyllä näitä muutaman putkeen voi kietaista kitaan. Kääre on aprikoosinvärinen ja jotenkaan siitä ei käy ilmi, että tässä olisi todella hyvä suklaajäätelö tarjolla - äkkiseltään menisi täydestä vaikka mehujäänä ulkonäön mukaan. Uskon, että ainakin meillä näitä syödään useampaankin otteeseen kesän kuluessa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet