Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé coffee crisp
Tuotteen Nestlé coffee crisp valmistusmaa on Kanada. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 11.10.2008
Todella tuhti, lähes puumainen vohveli. Suklaan makua ei juurikaan havaitse, sen sijaan vohveli kyllä maistuu ihan tutusti pahvilta. Patukassa ei kuitenkaan ole mitään todella ärsyttävää, vaan kokonaisuus on ihan siedettävä. Kyllä näitä jokusen söisi, jopa ihan irvistelemättä. Hetkinen, pitikö tässä olla kahvia? Ei kyllä ollut, löisin siitä vaikka vetoa.

Antti M 11.09.2008
Näppärän kokoinen (50g) vohvelipatukka, jossa kevyt suklaakuorrutus päällä. Vohveli ei onneksi ole mitään rutikuivaa mallia vaan sen saa kyllä helposti kurkusta alas. Ihan peruskamaa eli ei mitään hienouksia; sopii parhaiten kahvin tai teen kera (kuten tuotemerkkikin antaa ymmärtää), koska lisäkostuketta jää kaipaamaan. Lisää suklaata päälle sekä väliin, niin hyvä tulisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet