Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé coffee crisp café caramel
Tuotteen Nestlé coffee crisp café caramel valmistusmaa on Kanada. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 11.10.2008
Paksu ja todella tiivis vohvelipatukka, jossa päämakuna kahvi. Joku irvileuka saattaisi myös sanoa, että kahvi onkin ainoa maku, kaikki muu on tuntoaistin varassa. Vohvelisuklaaksi tämä on liian kovatöinen pureskella tiiviytensä vuoksi. Suklaata tästä ei maista, mutta kahvin hallitsevan maun lisäksi rinnalla kulkee pieni aavistus toffeeta ja ehkä jopa jotain hedelmäistä. Erikoinen maku.

Antti M 12.09.2008
Kohtuullisen kokoinen (50g) vohvelipatukka kahvikaramellisuklaalla. Maistuu tosi oudolle en ihan heti yhdistäisi kahviin. Vohveli on melko kuivaa mutta suklaa hieman helpottaa nielemistä. Tämä tuntuisi olevan perusversiota kosteampi mutta muuten heikomman makuinen. Tällainen tuote kyllä minulle uppoaa mutta en uskoisi tämän Kanada-version Suomessa muuten pärjäävän kovin hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet