Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé milkybar smarties patukka
Tuotteen Nestlé milkybar smarties patukka valmistusmaa on Australia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 10.10.2008
Valkosuklaisissa Toblerone-muotoisissa palasissa näkyy väriläiskiä, joita epäilisin homeeksi, ellen tietäisi totuutta. Valkosuklaan seassa on sokerikuorisia Smarties-rakeita jonkun verran, mutta ei niin paljon, että niistä juurikaan olisi makuvastusta tälle rasvaiselle ja karmean ylimakealle valkosuklaalle. Smarties-palluroiden funktio tässä tuntuu olevan juurikin tuntuminen ja värin antaminen. Aivan liian makeaa, kun kahden palasen jälkeen jo kurkkua kutittaa siihen malliin että tekisi mieli hammasharjalla rapsuttaa.

Antti M 28.09.2008
Voimainen valkosuklaa, jossa pieniä sokerikuorisia suklaapaloja seassa. Patukassa (50g) on kuusi palaa mutta yksikin riittää minulle. Aivan liian makea meikäläiselle, joten tämä tuote menee kierrätykseen...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet