Laatusuklaa

NESTL? Suklaalevyraadissa

Nestlé noir la truffe café
Tuotteen Nestlé noir la truffe café valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Elise P 25.11.2008
Söpöjä palleroita kooltaan. Mattainen ulkonäkö ei houkuttele. Jauhoinen, kaakaojauheinen, ”mattainen” tunne suussa, vie kosteuden pois. Tryffelin ominaismaku. tuhti, yksi riittää, ei kiitos lisää näitä.

Antti H 25.11.2008
Kaakaokuorrutteinen suklaakonvehti, jonka sisällä kahvin makuista imelää ja pehmeää täytettä. Jälkimaku on siirappinen. Ei oikeen iske.

Satu 25.11.2008
Ruttusia palluroita, joissa päällys kaakojauhepäällysteistä tummaa suklaata ja sisällä mokkaista pehmeää tryffelimäistä täytettä. Itse suklaalla, koostumuksella tai millään muullakaan ei ole mulle oikeastaan mitään väliä, jos maussa on vähänkään kahvia, mokkaa tai vastaavaa, joten tästäkään ei ole tarpeen tarinoida sen pidempään. En pidä.

Milla 25.11.2008
Kaakaolla päällystetty tumma tryffelipallo. Ihana purtava, hiukan sitkeä sisus, jonka maussa on kahvia. Päällä on ohut suklaakuori kaakaojauheen alla, itse tryffelimassa on todella miellyttävä koostumukseltaan, kestää yllättävän kauan sulaa eikä ole liian makea. Hyvää, muttei mitenkään erikoista, siksi 4 pistettä.

Anja 25.11.2008
Tumma pyöreä suklaa. Kaakaontuoksuinen, kaakaolla päällystetty. Sisällä pehmeä kahvinmakuinen täyte.

Jarkko 25.11.2008
Tryffelipallon näköisiä tummia palleroita. Tuoksu on keskivahvan kaakaon, mutta kun pistän pallon suuhun, viimeinenkin koskeutpisara suustani katoaa ja olotila muistuttaa hetken, mutta vain tosi lyhyen hetken, Gobin autiomaata. Palluran pinnalla on tummemanpuoleista kaakaojauhetta ohut kerros ja se oli syypää tuohon hetkellisesti koettuun suun kuivuuteen. Litistän tryffelin kielen ja kitalaen väliin, jolloin suuhun leviää todella miellyttävä kaakaon maku. Hieman rasvainenhan tämä koostumus on, mutta nyt se on pakko antaa anteeksi ja ihan suosiolla annankin. Tämä on aivan mahtava pallura sekä maultaan että suuntuntumaltaan, joita ei ehkä kuitenkaan pysty kauhean monta peräkkäin nauttimaan. Kahden kappaleen jälkeen olen kuitenkin valmis antamaan maksimipisteet. Tuntui niin luksukselta, että... Tulihan näitä kuitenkin maisteluiden jälkeenkin pupellettua puolenkymmentä, joten unohtakaa kommenttini siitä, että montaa ei voisi peräkkäin nautiskella...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset