Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky
Tuotteen Nestlé kitkat chunky valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 12.12.2015
40-grammainen vohvelipatukkajööti, jossa on runsaasti eli 68% maitosuklaata kuorrutteena, ja sisällä sitten piskuinen vohveliosa täytettynä jollakin kaakaokreemillä, jonka makua en tosin mielestäni tavoittanut. Patukan rakenne on hyvinkin kova, osaksi johtuen siitä että suklaata on niin paksusti, mutta myös vohveli on harmillisen kovan tuntuista. Lisäksi koko patukassa on ihmeellinen sivumaku, ja mielestäni syyllinen oli nimenomaan vohveli. Lieneekö johtunut sen sisältämästä nostatusaineesta tai hiivasta? En osaa tarkkaan sanoa, mutta hyvä aromi se ei ollut. Kaksi pistettä, hiljan maistamani Cloettan sportlunch oli paljon paremman makuinen.

Jarkko 05.03.2014
Tuotteen nimi ei voisi olla juuri osuvampi. Chunkyn voisi suomentaa jöötiksi ja sitä tämä on. Monikerroksinen vohveli on kuorrutettu maitosuklaalla ja kokonaisuus on niin tuhtia tavaraa, että hyvä kun suuhun mahtuu haukattavaksi. Suklaa on makeaa, mutta vohveliosa pitää sitä hieman aisoissa. Edelleenkin tässä patukassa on jokin hieman oudohko sivumaku, mutta se ei ole niin paha kuin miksi sen olen tuominnut viisi vuotta sitten. Ihan syötävä patukka.

Aiempi arvio 13.4.2009: Perus-chunky ilman lisämakuja. Kuten muutkin näistä chunkyistä KitKateista, on tämä patukka kultaharkon muotoinen ja tasapintainen. Vohvelia on runsaasti ja suklaatakin siinämäärin, että kokonaisuus ei pääse kuivaksi. Jokin tässä nyt kuitenkin mättää. Suklaassa on hieman outo maku, hitusen tunkkainen ja metallinen jopa. Jos patukan on tarkoituskin maistua juuri tältä, niin ei kiitos tähän osoitteeseen enää näitä. Arvosana: 2

Olli P 11.09.2013
Aluksi täytyy pohjustaa, että silloin kun tätä löytyi markettien hyllystä Suomessa tämä oli ehdoton suosikkini suklaapatukoista. Viikkarilta kun tätä herkkua sai pitkästä aikaa niin en arvostellut ensimmäistä kappaletta ettei tulisi liian kovaa kehuttua nostalgiahuumassa : ) Kolmeen harkkomaiseen osaan jaettu vohvelisuklaapatukka. Patukka on ensipuraisulla rapea, mutta pehmenee nopeahkosti massaksi. Suklaa tuntuu kokoajan, koska sitä on paksulti vohvelin päällä. Itse suklaa on pehmeää & makeaa ja sulaa nopeahkosti. Hyvää ns. perus maitosuklaata. Vohveliosuus on sopivan suklainen eikä pelkkä kuiva keksi kuten monesti tämän tyylisissä patukoissa on pahana tapana. Patukka on sopivan makea. Ei milläänlailla ylitseampuva vaan on todella miellyttävää syötävää. Erillänsä vohveli ja suklaa eivät ole täydellisiä, mutta yhdessä nämä toimii kuin junan vessa. Sopivan makea ja tuntumaltaan osa-alueet täydentävät toisiansa täydellisesti. Suklaan runsaus ja pehmeys sekoitettuna rapeaan, mutta nopeahkosti pehnevään suklaiseen vohveliin toimii. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä patukka on erinomainen.

Susanna K 13.04.2009
Paksu Kitkat patukka joka on kopio siitä pienemmästä tikkumaisen kokoisesta Kitkatista. Tämä patukka on yhteensä 4 tai 5 tikkukitkatin kokoinen. Maultaan se on tasan sama kuin pienempi versio tai se versio missä on muistaakseni 5 katkaistavaa palaa mutta leveämpi pakkaukseltaan. Kuitenkin tuntuu että onko tässä muutettu reseptiä kun maku ei ole ihan sitä kuin tikkukitkatin tai sitten se on vaan omassa maussa vika sillä vahva uskomus on että maku on juuri oikea. No mutta jotenkin vain tämän syönti tuntuu liian jäykänomaiselta vaikka onkin maun puolesti siististi cool.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet