Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat orange
Tuotteen Nestlé kitkat orange valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Eeva 04.09.2009
Tuoksu on aavistuksen sitrusmainen. Näyttää tutulta ja rakenteen perusteella onkin sitä. Kitkatille ominaiset keksikerrokset ja suklaatäyte sekä –päällinen miellyttävät, tosin tämän voi todeta muistuttavan myös Maraboun appelsiinikrokanttia (kuten moni muu appelsiinisuklaa).

Meeri 30.08.2009
Suklaalla kuorrutettuja vohvelipuikkoja, jotka tuoksuvat ja maistuvat voimakkaasti appelsiinille. Ulkonäöllisesti ihan peruskitkatia, jonka erottaa perustuotteesta kuitenkin voimakas appelsiinin maku. Vohveli on mehevää ja suklaan sekä appelsiininmaut tulevat selkeästi esille.

Kati 29.08.2009
Suklaa näyttää tutulta, mutta hedelmäinen maku yllättää. Aivan uuden ulottuvuuden tuotteeseen saa, jos palan antaa sulaa hetken suussa. Silloin rakenne muuttuu ja maku sen mukana. Tällöin yltää 3 pisteeseen.

Milla 29.08.2009
Olisko Kitkatia? Hiukan appelsiininen tuoksu. Voinen vohveli maistuu vahvasti, mukana reilusti myös appelsiinia, joka melkein jää kyllä vohvelin varjoon. Tosi voinen, rasvainen, kummallinen.

Elise P 28.08.2009
Pieniä palasia. Palasen sivusta näkee kerroksellisen Kitkatin rakenteen, joka lupaa rapeaa haukkauskokemusta. Tuoksuu appelsiiniselle, ja ei maku vahvistaa epäilyni, tämä ei kolahda. Suklaa ja appelsiini eivät ole luotuja toisilleen. Rapsakka rakenne antaa maun puutteita anteeksi, mutta ei riittämiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet