Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé butterfinger nest eggs
Tuotteen Nestlé butterfinger nest eggs valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 30.04.2006
Pääsiäinen oli ja meni, mutta pääsiäismunia sataa rapakon takaa edelleen. Kokeillaanpas miten jenkit osavaat pääsiäismunansa kasata. Yksi yhteinen tekijä löytyy heti meillä myytävien minimunien kanssa: viheliäisen vaikeasti avattava foliokääre. Puraisu tuo tutun maun ja koostumuksen mieleen, nimittäin aiemmin arvostelemani Butterfinger-patukan. Tämä maistuu voilta ja vielä tarkennettuna hieman kovetetulta voita, se tuntuu ajoittain jopa keksiltä. Eipä kovin kummoisia munia nämä.

Susanna K 30.04.2006
Amerikan tuliaisina siskoni lähetti Nestlen Butterfinger pääsiäismunia. Suklaan maku ei tule esille suklaassa. Pääosaa esittää sisältö jossa on rasvasokerimassaa joka rutisee kuten suklaapatukassakin eli koostumus täysin sama josta en muistaakseni pitänyt. Ei kohahduta edelleenkään. Plussapisteitä Nestlen logosta suklaamunissa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet