Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat wasabi
Tuotteen Nestlé kitkat wasabi valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Satu 03.09.2010
Todella hailakan vaaleanvihreä KitKat, joka tuntuu melkein pelottavalta sillä tiedän etukäteen, mitä tämä pitää sisällään. Hmm. Voi kauhea. Siis todellakin tässä on wasabia. Hyvänen aika jotain rajaa näiden makuyhdistelmien kanssa. Maku ei ollut tulinen, mutta kovin epämiellyttävä. Oma näkemykseni herkullisesta suklaasta ei tässä täyty lainkaan.

Jarkko 29.07.2010
Mainittakoon heti alkuun, että en ole koskaan syönyt wasabia (eli en ole käynyt sushi-baarissa), joskin piparjuuri on muuta kautta tuttu tuote. Siksi hieman epäilyttääkin ainesosien yhteensopivuus. Patukka on suloisen vaaleanvihreä, mutta tuoksu paljastaa mitä tuleman pitää: Tiukkaa makua, joka luultavasti puristaa kyyneleet ulos kyynelkanavista. Alkutuoksu oli mausteinen, mutta puolen minuutin jälkeen tunnen nenässä jo selvää kihelmöintiä, vaikka en vielä ole tuotetta maistanutkaan. Kaikkeen sitä taas suostuukin. Noniin, pakko kai tätä on haukatakin, joten tästä lähtee. Ensin maistuu tunkkaisuus, sitten (yllättäen) sinapin makua alkaa puskemaan läpi ja haluaisin ehdottomasti jo sylkäistä palasen suustani. Maku ei ole tulinen tai voimakas, mutta sitäkin vastenmielisempi ja etovampi. Ehdottomasti yksi vastanmielisimmistä suklaakokemuksistani, ellei peräti ihan ykkönen. Toista haukkua en tuotteesta aio ottaa, sillä ajatuskin mausta (ja suussa edelleen pyörivä jälkimaku) saa minut voimaan pahoin. Ei tästä kukaan voi oikeasti nauttia, ei voi!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet