Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé Wonka exceptionals domed dark chocolate pieces
Tuotteen Nestlé Wonka exceptionals domed dark chocolate pieces valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 01.01.2011
Suklaa näyttää aivan jonkun navalta! Tuotteessa on juuri sopivassa suhteessa tummaa, valkoista ja maitosuklaata. Toisaalta perusmättöä, mutta kuitenkin hyvä tuote.

Marika 25.12.2010
Hauska pala, jossa tummemman suklaan päällä könöttää vaaleampi kupu. Kummatkin lienevät maitosuklaata joka tapauksessa, tai maut eivät ainakaan erotu toisistaan. Muuten kyllä keskivertoa makoisampi suklaatuote, joskaan ei kovin erikoinen.

Sanni 24.12.2010
Hauskannäköinen palanen, jossa tummassa suklaapalassa keskellä valkoisesta suklaasta ”puolipallo”. Tumma suklaa peittää valkosuklaan maun melken kokonaan. Ihan hyvää perussuklaata, mutta jokin outo jälkimaku tässä on.

Oskari 22.12.2010
Palat näyttävät kivoilta. Keskellä neliötä "kupu" vaaleampaa suklaata. Maku kuitenkin todella plaasu perus tumma suklaa. Tylsäää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet