Fazer

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini kolme suklaata
Tuotteen Nestlé pingviini kolme suklaata valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Mirja 27.07.2006 (Jäsenprofiili)
Mielestäni ok makuyhdistelmä, tosin tumma suklaa ei niin hyvää. Varsinkin valkosukaa on todella hyvää tässä. Valkosuklaa maistuu aika paljon perusvanilijalta mutta ihana suklainen vivhadus vie kielen mennessään.

Jarkko Karhunen 15.06.2006 (Jäsenprofiili)
Jäätelössä on selkeästi erillään kolme eri suklaamakua; valko-, maito- ja tumma suklaa. Valkosuklaaosa maistuu pettymyksekseni lähes pelkältä vaniljalta, mutta pieni maunpilkahdus on havaittavissa, kun suuhun nappaa isomman palasen pelkkää tätä. Maitosuklaaosuus on arkistakin arkisempaa suklaajäätelöä. Tumma osuus on varmasti suklaajäätelöfanien mieleen, koska siinä kaakaon maku on selvästi läsnä. Mielenkiintoinen kokonaisuus, mutta harmi että toteutus ei yllä idean tasolle.

Susanna K 15.06.2006 (Jäsenprofiili)
Raitasuklaajäätelöä jossa vaaleaa suklaaraitaa, vaniljaa ja tummempaa raitaa. Vaalea suklaaraita maistuu hieman viskille, tummempi taas jacky-makupalalle. Kokonaisuutena kuitenkin raikas maku. Vanilja olisi voinut tulla enemmän esille. Oikeastaan ihan perusjäätelöä.

Janne J 15.06.2006 (Jäsenprofiili)
Aika tavallisen neutraali suklaajäätelö, joskin välillä jokin keskimääräistä miellyttävämpikin vivahde tavoittaa makuhermot. Ei liian makeaa tai kermaista, mutta hieman mitäänsanomatonta.

Antti H 15.06.2006 (Jäsenprofiili)
Perus kahden suklaan jäätelöä. Suklaan maku on kohtuullisen voimakas, mutta parhaimmillaan vaniljan kanssa syötynä.

Satu 15.06.2006 (Jäsenprofiili)
Kolmiraitajätskiä, jossa keskellä on valkoista ja laidoilla vaaleamman ja tummemman ruskeaa. Valkoinen raita on ehkä perusvaniljajätskiä ja vaaleampi ruskea perussuklaajätskiä. Tummemman ruskean maku on yksinään epämiellyttävä ja outo (vahvempi kuin vaalean), mutta jommankumman kaverin kanssa yhdistelmä toimii.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet