Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina latte morbidi piaceri
Tuotteen Nestlé perugina latte morbidi piaceri valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 22.12.2011
Jänskän muotoisia maitosuklaan palasia, joissa toinen pää on hieman korkeampi ja kapeampi kuin toinen. Tuoksu mieto ja aika mitätön. Onneksi nyt ei ole niin kuivaa ja kovaa suklaata. Pehmeä maku ja suutuntuma siis. Ei kait siinä, ihan hyvää ja pehmeää, mutta niin kovin peruskamaa. Jotain raikkautta kaipais, vaan syöhän tätä ihan mielellään.

Teresa 15.12.2011
Ovelan mallisia, aaltoisia palasia. Maitosuklaata. Jotenkin hirvittävän rasvainen, tunkkainen maku. Palan ulkonäköön nähden selvä ristiriita: odotin raikkaampaa, kevyempää makua - en tällaista raskasta ja rasvaista. En pidä, mutta kekseliäs ja kaunis ulkonäkö nostaa pisteen verran pohjanoteerauksesta ylöspäin.

Kirsi I 09.12.2011
Aaltoilevapintaisia paloja kinuskimaista maitosuklaata, mutta hallitseva maku on karvas ja pistävä, jota on ryyditetty sokerilla. Karamellimeinen maku jää onneksi viimeiseksi ja pistevaaka kallistuu niukasti yli 2,5 eli pyöristettynä kolme pistettä.

Jarkko 08.12.2011
Jännä muoto suklaapalalla: Palasten pinta näyttää siltä, kuin olisi sulanut ja muuttanut muotonsa aaltomaiseksi, mutta ei tämä sulanutta ole. Happaman maidon maku on ensimmäinen mieleen tuleva. Onko tuo hampaissa rouskuva tavara sitten sulamatonta sokeria vai jotain muuta? Maistuu oikeastaan lehmältä.

Iikka 08.12.2011
Ompas jänskiä palasia. Mutta tuoksuttomia. Jaa, pliisu kermainen ja makea maku. Niin joo, tämähän oli maitosuklaata, eikä valmistaja ole tajunnut lisätä tähän lisukkeita. Se typerys.

Päivi 08.12.2011
Hauskan muotoinen suklaa. Kuin jokin aalto. Luulin, että on jokin pähkinä kohouman sisällä, mutta onkin täyssuklaata. Maku on mieto. Sellainen perussuklaa. Jokin vivahteinen maku. Ihan ok. Kyllä tätä voi syödä. Kaunis ulkonäkö korottaa keskinkertaisesta parempaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet