Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina nero sfoglie ripiene 70%
Tuotteen Nestlé perugina nero sfoglie ripiene 70% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Teresa 25.09.2011
Oho, ovelia palasia, ohuen ohuita ja isoja ja kivasti pyöristetyn suorakulmion mallisia. Jännä kuvio pinnassa, tulee yin ja yang mieleen! Tuoksu pehmeä, mutta voimakas. Makukin tummaksi suklaaksi erittäin pehmeä ja kas - sisältä paljastuu puraistessa jokin jännä, toffeen lailla käyttäytyvä mutta suklainen, valuva täyte. Kokonaisuus erittäin makea, jälkimaku pysyy suussa kauan. Aika jännä ja kiva suklaa, pakko sanoa että tykkään - erinomainen kokonaisuus!

Jarkko 23.09.2011
Kivan näköisiä ja suupalaksi isoja yksittäisiä suklaalaattoja. Tuoksu on varsin miellyttävä, ehkä jopa täydellisen suklainen. Puraisen palasen rikki ja... mitä ihmettä, näin ohuessa palassako on vielä jotain täytettä? Jotain paksun suklaamassan oloista tavaraa palasten sisältä löytyy. Kokonaisuudesta tulee yhtäkkiä mielen mud cake, vaikka ei sitä olekaan. Aivan mahtavan maukasta suklaata kahdessa muodossa, yhtä aikaa. Havaittavissa oleva makeus lienee lähtöisin täytteestä. Olipa se herkullista.

Päivi 22.09.2011
Hauskan näköinen litteä palainen. Pinta on osin kiiltävä. Erikoisen näköinen kuitenkin. Sisällä on valuvaa punaisen näköistä täytettä. Ei olisi uskonut näin ohuesta palasesta. On kyllä taitavasti tehty. Täytettä on kuitenkin vähän ja maku on makea. Yhdistelmä on hyvä. Tykkään tästä. Marjaksi arvelisin tätä täytettä, ehkä kirsikkaa. Tätä kyllä söisi mielellään lisää. Yllätyksellinen suklaa.

Hanna P 22.09.2011
Ruskean muovikuution näköinen palanen, jossa aaltoilevaa kuviota pinnalla. Tuoksu aika mieto, perinteinen tumman suklaan kaakaoinen tuoksu. Eipäs ollutkaan niin muovinen kokemus tämän syönti kuitenkaan. Suklaa onneksi aika makeaa ja palan sisällä suht. juoksevaa täytettä. Täytteestä vaikea saada otetta, mitä se edes on? Suklaa ja täyte sopivat kuitenkin hyvin yhteen, kiva ja persoonallinen maku ja ulkonäkö, vaikka vaatiikin lisää tutkimista eli suklaan syöntiä et mysteeri selviää, nam!

Iikka 22.09.2011
Jänskän mallinen palanen! Maku aluksi nollassa, sitten hieman (hevos)tallinen, ja taas maku poistuu. Tähän ohueen palaan on keskelle saatu venyvä ja paukkuva täyte, joka on niiiiiin tutun makuinen, mutten saa sitä mieleeni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet