Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé crunch
Tuotteen Nestlé crunch valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 05.12.2016
Crucnhia tuli maistettua ohuena 100g levynä. Palaset ovat ohuita mutta muotoiltu varsin ärsyttävästi epäsymmetrisiksi kulmioiksi, joiden erottelu siististi uurteiden kohdalta ei vaan ollut mahdollista. Keskipaloissa kulki sana "crunch" kirjaimittain ja palat olivat keskellä myös isompia.

Päädyin haukkaamaan palasia kokonaisesta levystä, ja rouskuteltavaa kyllä nimen mukaan piisasi. Koko levyn alapinta oli tiiviisti vehnä/riisimuron peitossa. Eikä siinä mitään, pureskeluun varmaan suklaan laatukin paremmin sopi, ylimakeaa ja aavistuksen halvan makuista kun oli. Crunchia oli vähintäänkin tarpeeksi, melkein meni jo keksityyppiseksikin (tosin erittäin suklaiseksi sellaiseksi). Mikään gourmet-tuotehan ei missään nimessä ole kyseessä, mutta mättösuklaana makeanhimoon tämä ansaitsee juuri ja juuri kolmosen.

Susanna K 19.06.2006
Isossa paketissa pieniä snackpaloja. Mukavan makeita ja mikä parasta, ne raksuu suussa eli nimensä mukaisesti crunch ! :) Tavallaan tulee mieleen digestivesuklaa, tämäkin on sopivan makea maitosuklaa ja enpä löytäny mitään sivu/jälkimakuja. Voisin syödän ihan suklaa levyllisen tätä.

Jarkko 18.06.2006
En oikein saa selvää onko tässä suklaassa pähkinöitä vai jotain muuta seassa, mutta nimi crunch (rouskuva) kuvaa kyllä koostumusta osuvasti. Taitaa kuitenkin olla jotain kovaa ja tiivistä vohvelia ennemmin kuin pähkinää. Suklaan maku on lievästi ilmaistuna tunkkainen. Maistuvatkohan suomalaiset suklaat amerikkalaisten suussa yhtä omituiselta kuin heidän suklaansa ainakin tämän suomipojan suussa? Parasta tässä suklaassa on jälkimaku joka jää suklaavohvelimaisena suuhun, kun itse sattumat ovat poistuneet suusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet