Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé orion studentská pečeť mléčná
Tuotteen Nestlé orion studentská pečeť mléčná valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Miriam 25.06.2012
Kyseessä on todella röhnäinen maitosuklaa. Tähän suklaaseen on kyllä tungettu kaikki mahdollinen ja mahdoton. Ensin tulee mieleen jonkun myslitehtaan jämät, sitten joukosta löytyy myös marmeladia. Nolottaa tunnustaa, mutta minähän tykkään tästä pähkinöiden, manteleiden ja sen sellaisten sekamelskasta.

Sanni 13.06.2012
Maitosuklaata, jossa joukossa rusinoita, pähkinöitä sekä valeita marmelaadinpalasia. Suklaa todella makeaa ja marmelaadi lisää vielä makeutta. Pähkinät vähän tasapainottavat makeutta, mutta silti kokonaisuudessaan makeutta on liikaa.

Saara 10.06.2012
Pähkinäsuklaiden linja maisteluissamme jatkuu, mutta maitosuklailla. Tässä suklaassa on vaalean maitosuklaan joukossa ainakin pähkinää (Ehkä hasselpähkinää? Ei, vaan sittenkin näemmä maapähkinöitä.) ja rusinoita.. ja kuulemma marmeladia? Toinen palanen tuokin vaaleaa marmeladia suuhun saakka. Mielenkiintoinen lisä, mutta en ole pidänkö siitä, sillä marmeladi tuo suutuntumaan sokerin liiallisenkin makeudun. Suorastaa rouskuu. Palat eivät runsaiden sattumien vuoksi murru kovin siististi, mutta se ei haittaa, sillä tämä suklaa on täytteisiin yhdistettynä hyvää ei tunkkaisen mitäänsanomatonta, kuten esimerkiksi Ritter Sportin luomuvastaava. Ilman marmeladia olisi pärjätty, mutta ei siitä kauheasti viitsi rokottaakaan. Tummasuklaisena sama seuraavaksi?

Laura 07.06.2012
Maitosuklaata rusinoilla, maapähkinöillä ja marmeladipaloilla. Makeanpuoleista, mutta niinpä tainnuttaakin takuulla makeanhimon. Marmeladista ei saa oikein selvää, minkä makuista sen pitäisi olla. Tuoteselosteessakin lukee vain "aromit". Paljon erilaista tunnusteltavaa kielelle pehmeästä suklaasta koviin pähkinöihin. Eli hyvää mättöä pienellä ekstralla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet