Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic manteli-nougat
Tuotteen Nestlé pingviini classic manteli-nougat valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 29.06.2012
Manteli-nougat... Kuulostipa hyvältä. Puikko oli kuitenkin melkoinen pettymys. Mielestäni mikään tässä puikossa ei maistunut tarpeeksi. Jäätelön joukossa ollut raita oli maultaan aivan liian mieto ja se oli myös liian pieni. Mantelikin jotenkin vaan meni siinä suklaan joukossa. Mitäänsanomaton puikko, perussettiä.

Iikka 18.06.2012
Makea, kananmunan makuinen kuori. Sisällä perusjäätelön lisäksi ehkä toffeista makua. Ihan jees, sanoo hän, kun sai kahdeksannen ja viimeisen jäätelön maisteltua.

Hanna P 18.06.2012
Maitosuklaakuorrutettu jätskipuikko, jossa päällisen joukossa pieniä pähkinä tms. sattumia. Ei ihan ohut kuori. Suklaakuorrute tosi makeaa. Perustuhtia vaniljajätskiä ja ehkä kinuskiraitaa, paljon ei kyllä maistu. No, makealtahan raidat maistuukin, kun tarkemmin maistelee ja vieläpä hieman koviakin ovat. Makeaa on, mutta kyllähän tämä oikein hyvääkin on, vaikka onkin jo kahdeksas syöty jäätelö peräjälkeen :)

Jarkko 15.06.2012
Maitosuklaisessa kuoressa on jonkinlaista mursketta seassa. Se maistuu pähkinältä, mutta ei kuitenkaan mantelilta, jota tiedän sen olevan. Harmi kun mantelin maku on noin saatu piilotettua. Kuoriaines on siis vain hieman keskinkertaista parempaa. Vaniljajäätelössä on runsaannäköisesti suklaaraitaa, mutta se ei maistu miltään. En tiedä kuinka suuri osuus tuntemuksissa on sillä, että tämä on kahdeksas jäätelöpuikko putkeen, mutta tämä tikkujäätelö ei enää maistunut. Maku oli kaikenkaikkiaan tylsä, vaikka mitään merkittävän vastenmielistä en osaa nimetä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet