Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic pekaani - suolainen kinuski
Tuotteen Nestlé pingviini classic pekaani - suolainen kinuski valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 17.02.2014
Vajaan millin paksuisessa maitosuklaakuorrutteessa on röpöläisiä seassa. Ne lienevät mainittua pekaanipähkinää murskattuna, eivät oikein maistu miltään. Suolaa kuorrutteessa tai murskeissa ei ole, mutta senhän kerrotaankin löytyvät kinuskissa, jota en myöskään vielä ole nähnyt. Olenkin tosin vain kuorinut suklaakuoren jäätelön pinnalta kauttaaltaan. Eikun näkyyhän tuota kinuskiraitaa tuolla jäätelön seassa. Vähän. Vaniljajäätelö tuntuu mukavan täyteläiseltä. Kinuskin maailmanmarkkinahinta on selvästi ollut korkealla tätä jätskiä tehdessä, sillä kinuskia on niin vähän, että se ei käytännössä maistu lainkaan. Näin ollen jää suolankin maku kokonaan puuttumaan. Mikähän idea tässä jäätelössä oikein on, kun sen ainoita lisukkeita ei oikeasti ole, tai ainakaan ne eivät maistu? Surkea jäätelöntekele. Mutta kuitenkin jäätelö.

Hanna P 19.07.2013
Melko paksu makea suklaakuorrute, jossa murusia joukossa. Rasvaista vaniljajätskiä ja makea ja ohut kinuskipyörre joukossa. Niin makeaa ja niin hyvää!

Kirsi I 08.05.2013
Parasta tässä jäätelöpuikossa on kuorrute. Melko paksu maitosuklaa, jossa rapeita pekaanipähkinän muruja. Pekaanin karamelllisointi vain korostaa makua. Jäätelö on hieman vetistä, kuten "valion" pingviinijäätelö ennenkin. Kääreen lupaamaa kinuskikastikkeen suolaisuutta en onnistu löytämään, mutta ei se oikeastaan haittaa. Kinuskikastike tekee vaniljajäätelöstä toffeejäätelöä. Ihan mainio jäätelöpuikko. Pisteet karttuvat maun lisäksi suoklaakuorrutteen paksuudesta ja yleisestä laadukkuuden tunteesta.

Jenni V 01.05.2013
Hulluttelin ostamalla tämän puikon Stockan keltaiseen kassiin eurolla. Jaahas, näyttää kääreet päivittyneen, muovi on nyt jämäkämmän oloista, ja sisällä on ehkä enemmän suojaavaa ilmaa. Kuorrute onkin säilynyt täysin priimakunnossa, hyvä. Kyseessä on iso puikko, painaa yli 70 grammaa, maitosuklaakuorrutetta on huimat 30 prosenttia, jonka seassa on karamellisoitua pekaanipähkinärouhetta. Vaniljajäätelössä on kermaa, vaniljatankoa mutta myös vanilja- ja vanilliiniaromeja, eli aitoudessa on tehty jonkunlainen kompromissi. Ja pisteenä i:n päällä on jäätelössä vielä suolaista kinuskia raitoina.

Olen aina pitänyt classicin kuorrutteesta. Se maistuu oikeasti suklaalle eikä millekään kaakaoviritelmälle, ja runsas kerros saa sen maistumaan vahvasti jäätelön kaverina, vaikka suklaa itsessään aika miedon makuista onkin. Kuorrutten joukossa on pähkinää epätasaisesti, se on harmittavan pientä, ja rohisevan sokerista. Mielestäni katamellisointi on täysin turha, pähkinä vähän isompana naturellina olisi ollut parempi, sitä olisi myös saanut olla enemmän. Nyt itse pähkinä ei oikein maistunut.

Kastike ja jäätelö ovat hyviä. Jäätelössä on tuttu valiojäätelön samettinen ja vähän rasvaisen tuntuinen rakenne. Kastike on sopivan suolaista, mutta kaipasin sitäkin vähän enemmän, nyt se hädin tuskin erottuu jäätelön joukosta. Hyviä makuja, mutta sen verran kehitettävää lötyi että arvosana jäi keskikastiin.

Olli P 03.04.2013
Mieto pähkinäsuklaan tuoksu. Jäätelössä rapea maitosuklaa kuori, jossa mukana pekaanipähkinän paloja. Kuoren alta paljastuu vaniljajäätelöä, jossa keskustasta löytyy juoksevaa kinuskia. Reunoille asti kinuskia ei ole riittänyt, joten ensimmäisillä puraisulla sitä ei maistanut. Maitosuklaa kuoressa on makeaa, jota hieman pähkinä pehmentää. Kuoren mausta tulee väkisinkin mieleen maraboun schweizernöt-suklaa. Kinuski on oiva lisä muuten perusmakuiseen vaniljajäätelöön. Kinuskissa tulee suolaisuus myös luvatusti esiin ja se sopii todella hyvin kokonaisuuteen. Suklaa ja kinuski tässä tulee makuina parhaiten esiin, mutta ei vanilja ja pekaani jalkoihin täysin jää. Tuhti ja makea jäätelöpuikko joka osui ja upposi meikäläisen makunystyröihin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet