Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini tropic-cola mix
Tuotteen Nestlé pingviini tropic-cola mix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 09.08.2013
Iso pingviini-tuutti pääsi maistoon, on tämän kesän uutuus. Tuutissa on suklaakuorrutteinen iso rapea vohveli, mainitsen sen ekana koska se on tuutin paras ja oikeastaan ainoa hyvä osa, taattua Nestlen laatua. Muu sitten ei iskenyt yhtään. Päällä on äklön sitruksisia rakeita, jäätelö on selosteen mukaan appelsiinin ja colan makuista. En erottanut makuja toisistaan, ja mieleeni tuli vain tutti frutti-maku, jota olen aina inhonnut makeisissa, ja viimeksi vissiin syönyt purukumin muodossa. Mietin jopa yhden pisteen antamista, mutta jäätelön syönti oli ok sitten kun pääsi vohveliosaan, joten 2 pistettä irtosi. Luvattu sitruskastike ei erottunut kokonaisuudesta. Ehkä jos appelsiinijäätelö olisi ollut tiikerijäätelöä niin olisi ollut parempi jäde. Nyt jäätelöesitys oli heikko, kokonaisuuteen oli ahdettu vaikka mitä mutta se ei sitten kuitenkaan toiminut. Yksinkertaisuus on usein valttia, varsinkin erikoisemman makuisten jäätelöiden kanssa.

Jarkko 14.04.2013
Aloitan sanomalla, että tämä ei ole suklaatuote. Tässä kuitenkin on suklaata/kaakaota (joskin vain roiskaisun verran), joten tuotteella on oikeus päästä Suklaalevyraatiin. Peräti 105g painoinen Pingviini tropic-cola mix -tuutti maksoi marketissa 1,59¤. Mainittakoon vertailun vuoksi, että suureksi leimatut daim-tuutit painavat "vain" 99g.

Kellertävänruskean jäätelön päällä on oransseja palluroita, joiden pelkään olevan kovia ja hampaita halkovia sokeripommeja, mutta ne paljastuvatkin pehmeiksi. Ne maistuvat sitrushedelmältä. Itse jäätelön maku on aika erikoinen, hyvällä tavalla. Se muistuttaa aavistuksen colaa ja samalla appelsiinia, mutta ei kuitenkaan maistu läheskään samalta kuin aikoinaan myyty mac-mehujää, joka oli myös cola-appelsiinia. Maku on kesäisen raikas ja ainakin kilpailijoistaan poikkeava. Tällaisia uusia makuja kyllä kaivataankin jäätelöaltaisiin. Tuutissa vohvelin sisäpuoli olisi kuitenkin voitu jättää vuoraamatta ohuella suklaakerroksella ja epäilykseni onkin, että suklaan tehtävä on eristää jäätelö ja vohveli toisistaan, jotta jäätelö ei pehmittäisi vohvelia. Siksi suklaakerros varmaan löytyy kaikista pingutuuteista. Suklaa ei kuitenkaan sovi tähän makuyhdistelmään, joten siinä vaiheessa kun vohvelin reunaan päästään, heikkenee kokonaisuuden maku, se muuttuu tunkkaisemmaksi. Ilman tuota vohvelin suklaavuorausta olisin antanut jäätelölle täydet pisteet, sillä tämä on kyllä mielenkiintoisen makuista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet