Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé power bar protein plus 30% cappuccino-caramel-crisp
Tuotteen Nestlé power bar protein plus 30% cappuccino-caramel-crisp valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jenni V 02.05.2013
Rankat personal trainer-treenin jälkeen vetelin taas yhden proteiinipatukan massuuni, tällä kertaa maistoon tuli maitokahvin makuinen 20-prosenttisesti suklaalla päällystetty patukka. Patukan rakenne on täysin samanlainen kuin vanilla-crisp -maussa, eli varsinaisen täytteen päällä on makealla kinuskilla silattua soijacrispiä ohuehko kerros.

Maku on erittäin makea, ja maitokahvi kyllä maistuu. Ei tämä varsinaisesti paha patukka ole, mutta kun itse juon vahvinta sumppia mitä löytyy mustana ja ilman makeutusta, niin pieni vastenmielisyys patukkaa kohtaan kieltämättä oli. Todella makean maitokahvin ystävälle tämä on varmasti nappivalinta, tosin silloinkin epäilen monen pitävän tätä liian makeana kokonaisuutena. Omaan makuuni siis tummaa suklaata maitosuklaan tilalle, ja vähemmän makeutta sekä vahvempaa kahvin makua, niin olisi kerännyt enemmän pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet