Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina jäätelötuutti
Tuotteen Fazer fazerina jäätelötuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 18.06.2014
Yleensä en osta suklaajäätelöä mutta keskon tarjouksesta uskallauduin tarttumaan fazerinan ystävänä tähän ja yllätyin todella positiivisesti. ”Oikeaa” suklaata on jäätelön seassa & pinnalla paljon ja tässä maistuu nimenomaan appelsiini suklaan vivahteella. Fazerinan fiilis on saatu tähän todella hyvin ja rapea vohveli suklaakuorrutuksella täydentää kokonaisuuden. Tuutista ei varsinaisesti heikkouksia löydy mutta ei nyt täydellinenkään ole. On ehdottomasti jäätelöiden kärkipäässä jos hamuaa makeaa herkuttelutuuttia mutta hellepäivän helpotukseen tästä ei ole.

Jenni V 16.05.2013
Odotin geisha-tuutin tapaan jotain samaan-makumaailmaan-vivahtavaa-mutta-ei-sinnepäinkään-fazeriinaa -tuuttia, mutta yllätyin iloisesti. Ensinnäkin ulkonäöltään tuutti on tuttua fazerina-brändäystä, hyvä! Tuutin päällä on runsaasti minisuklaanappeja, jotka maistuvat täysin fazerinalta, ja päällä on lisäksi paksu lammikollinen suklaakuorrutetta, joten heti saa laadukkaan suklaatuutin vaikutelman. Fazerinan maku jatkuu yllättävän vahvasti appelsiinisuklaajäätelössä. Jäätelö on todella samettista ja tuhdin makuista, eli sopii fazerina-stailiin kuin nakutettu. Jäätelössä on lisäksi appelsiini-suklaanmakuista kastiketta, jota ei ole aivan hirveästi jäätelössä. Tämä on minusta on hyvä juttu, sillä kastikkeen maussa on minusta hiukan liian vahva "appelsiininraikas" maku, joka ei fazerinan samettisuuteen oikein suussani istu. Mitään muuta heikkoa en sitten tuutista löydäkään, vohvelikin on suklaalla vuorattuna kivan rapsakkaa. Erinomainen suklaatuutti, fazerinan tosiystävän ykkösvalinta.

Jarkko 07.05.2013
Suomen Nestlén valmistama fazerina-tuutti on mielestäni pienempi kuin "normaalit" tuttit. Jäätelö näyttäisi olevan vaaleaa suklaajäätelöä ja pinnalle on ripoteltu reilusti suklaahelmiä suklaista makua lisäämään. Siinä on onnistuttu. Appelsiinin maku on selvästi esillä heti ensipuraisusta, mutta en vielä tiedä mistä se tuli, suklaanpalasista vai jäätelöstä. Kuorin suklaahelmet pinnalta ja hoksaan, että "suklaaputket" näyttävätkin jatkuvan jäätelön uumenin pintaa syvemmältä, mutta myöhemmin paljastuukin, että eivät ne kovin syvälle menneetkään. Nyt selviää myös, että appelsiinin maku taitaa tulla itse jäätelöstä, joka tarkoittaa ilolla sanottuna, että makua riittänee loppuun asti. Vohveli on mukavan rapsakkaa pureskeltavaa. Nyt on kyllä suunnitelupöydässä osuttu nappiin jäätelön suunnittelussa kenelle lie suunnitteluvastuu kuuluukaan. Tämä on yksi parhaista suklaajäätelöistä koskaan, mutta ei niinkään suklaisuuden vuoksi vaan tuon appelsiinin maun. Todella raikas ja herkullinen tuutti, jota en jatkossa enää ohita pakastealtaassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet