Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic suklaa-nougatrae
Tuotteen Nestlé pingviini classic suklaa-nougatrae valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 09.08.2013
Classic-sarjan melko uusi lisä, eli maitosuklaalla paksusti kuorrutettu vaniljapuikko, jossa joukossa daimmaisia rakeita 8%. Eniten puikossa häiritsi kopiomaisuus Daim-tuuttiin verrattuna, vaikka tämä nyt puikko onkin. Kuorrutteen suklaa on hyvää ja pidän sen reilusta paksuudesta, mutta sitten taas krokanttia on liian vähän tai ehkä väärässä formaatissa, kun sitä sattuu suuhun vain paikoin ja loppu onkin perus-vaniljajäätelöä. Jotenkin myös jäätelön koostumus tuntuu oudon Daim-tuuttimaiselta eli sellaiselta "voidemaisemmalta"... Kopion maku saa pisteet laskemaan kahteen.

Jarkko 02.08.2013
Odotin nimen perusteella, että suklaakuorrutteessa olisi jotain murusia, mutta eipä näyttäisi olevan, se on ihan tavallista maitosuklaakuorrutetta ja sitä on turhan ohut kerros. Jäätelössä näkyy kuitenkin tummia murusia, joten rakeet lienevät siellä. MInä syön kuitenkin ensin suklaakuoren pois... ja sitten jäätelöön. Vaniljajäätelön seassa on rakeita, kovia sellaisia ja ne maistuvat lähinnä joltakin geneeriseltä keksiltä. Rakeet ovat jakautuneet varsin epätasaisesti jäätelössä, sillä alussa (jäätelön yläpäässä) rakeita ei juuri ollut ja loppupäässä niitä taas oli jo riittävän tiheässä. Ilman rakeita tämä olisi ollut erittäin tylsää syötävää, mutta rakeiden kanssa sentään keskinkertaista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet