Fazer

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé KitKat chocolate mocha
Tuotteen Nestlé KitKat chocolate mocha valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Antti H 29.04.2007 (Jäsenprofiili)
Näyttää ihan perus Kitkatilta. Ensi puraisulla suuhun leviää äklö, voinen kahvin maku joka jää suuhun pitkäksi aikaa suklaan jälkeen.

Satu 29.04.2007 (Jäsenprofiili)
Jo pelkkä etova vanhan kahvin haju aiheuttaa puistatuksia. Ja maku nostattaa kylmän hien.

Janne J 26.04.2007 (Jäsenprofiili)
Onpas keksistä! Ja makeaa! Kahville vivahtavassa maussa on jotain hyvin ellottavaa. Empä voi suositella tätä suklaankorviketta kenellekään.

Susanna K 25.04.2007 (Jäsenprofiili)
Maistuva kahvinmakuinen keksisuklaa. Vanilja-aromi tupsahtaa nenään. Ei liian vaisu eikä liian makea, just sopiva suklaa.

Sanna K 25.04.2007 (Jäsenprofiili)
Näyttää paremmalta mille maistuu. Suklaassa liikaa voin makua ja sisälläkin melkein pelkkää vohvelia, eli ei edes suklaaksi meinaa tunnistaa. Ei minun makuun. Kahvin jälkimaku ainoa hyvä asia.

Jarkko Karhunen 25.04.2007 (Jäsenprofiili)
Lievästi kahvinmakuista keksisuklaata, jonka sisusta on varsin kuiva. Suklaannälkä tällä ei lähde, mutta makeannälkä kylläkin. Kahvin maku on tässä ihan ok, mutta ei missään nimessä hurraa-huutojen arvoista. Toimii paremmin keksinä kuin suklaana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet