Laatusuklaa

NESTL? Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini hurmaava suklaa
Tuotteen Nestlé pingviini hurmaava suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 25.07.2014
Hauska korkea läpinäkyvä pikari vähälaktoosista suklaajäätelöä, jonka reunoilla on suklaakastiketta 14% ja päällä muutama prosentti mantelikrokanttia. Jes, ovat näköjään muuttaneet pikarin niin, että pinta on sileä sisältä, ennen jäi kaikki kastike inhottavasti pikarin syövereihin. Plussaa myös siitä, että kannen saa kätevästi pikarin pohjaksi, jotta se pysyy pöydällä pystyssä. Niin, ja kun tämän pikarin ostaa, pitää muistaa erikseen poimia pakastelaarista lusikka, sillä se ei ole pikarissa kiinni :-)

Mitä sitten tulee makuun, niin se on erittäin perus, maistui sille kuin muistinkin. Suosittelen pitämään pikaria reilusti kädessä muutaman hetken, ennen kuin alkaa syömään, sillä vasta silloin suklaanMAKUINEN kastike muuttuu kastikemaiseksi, ja jäätelökin on parempaa pehmenneenä. Silti jäätelön maku on jotenkin pliisua, olisin kaivannut kastiketta myös sen keskelle, tai sitten jotain suklaahippuja joukkoon. Mantelikrokanttia on myös vähän liian säästeliäästi päällä. Kastike maistuu lähinnä kingiksen päällysteelle, eli ei sen maku oikeasti ole suklaata nähnytkään, mutta kyllä se silti oli kauniin näköistä ja sopi jäätelön makuun ihan hyvin. Kolme pistettä, kahvin kanssa kiva kaveri.

Jarkko 17.01.2014
160ml (pienessä) muovipikarissa on suklaakermajäätelöä, suklaan makuista kastiketta (14%) ja mantelikrokanttia. Läpinäkyvän pikarin läpi katsoessa saa helposti sellaisen kuvan, että kaunis kastike/jäätelö-kierrekuvio jatkuisi pintaa syvemmällekin, vaan eipäs jatku. Kastiketta löytyy ainoastaan suklaan pinnoilta, ydin on suklaajäätelöä paljaimmillaan. Vaikka en ylimpiä suklaajäätelön ystäviä olekaan, niin huomaan nauttivani tästä jäätelöstä. Liekö tuo kastike ja mantelimurskeet vaikuttaneet asiaan. Tällaista pikaria ei tietenkään kesäpäivänä voi ostaa heti nautittavaksi, sillä mukana ei tule syömätyökalua. Ainoastaan Gene Simmons saisi nuoltua pikarin tyhjäksi. Tämä oli kyllä maksunsa puolesta positiivinen yllättäjä. Pikaria pidellessä loppuosa jäätelöstä on vielä mukavasti pehmennyt, mikä vain kruunaa kaiken.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset