Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé nesquik muropatukka
Tuotteen Nestlé nesquik muropatukka valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Patukat.
 

Annamari 14.04.2016
Niin sanottu välipalapatukka, joka koostuu kaakaoisista pienistä kiiltävistä muromaisista palloista ja pohjalla on maitomainen kerros. Patukka on oikein rapea ja se ikään kuin häviää suuhun, koska on niin ilmava. Suklaa tai kaakao ei maistu oikeastaan ollenkaan tässä. Kaikinpuolin todella vaatimaton maku. Paras hetki on ensihaukkaus. Siihen ne hyvät asiat sitten jäävätkin. Söisin uudestaan vain jos olisi tarve energialle, en todellakaan mausta nauttiakseni. Ehkä lasten mieleen.

Jenni V 07.07.2014
Kuusi 25-grammaista muropatukkaa sisältävä pahvipakkaus on brändätty Nestlén kaakaojuomajauhebrändin mukaisesti, ja suunnattu selkeästi lapsille. Kovasti yritetään myydä näitä terveellisenä välipalana, painotetaan täysjyvää, kalsiumeja ja vitamiineja. Todellisuus on kuitenkin aika lailla toinen, sokeripommejahan nämä tuppaavat olemaan. Niinpä arvion perustaksi ottaisin mieluummin näiden arvioimisen herkkuna. Patukassa on valkoinen maitopohja, ja sen päällä on sokerista kiiltävä kaakaovehnämuro-osa. Patukka on erittäin rapsakka, ja aika mukavan kaakaoinen, jopa hieman tumma, ja se sopii hyvin maitopohjaan. Se, mistä en pidä, on liika sokerin määrä muroissa, jos sitä olisi ollut vähemmän, olisin voinut antaa neljä pistettä. Tällaisenäänkin kiva kevyt herkku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet