Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini trio tuutti
Tuotteen Nestlé pingviini trio tuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 14.08.2014
72-grammainen tuutti, jossa on vanilja- ja mansikkakermajäätelöä, suklaanmakuista kastiketta ja -rakeita sekä suklaanmakuisella kuorrutteella vuorattu rapea vohveli. Suklaakuorrute ulottuu lähes tuutin yläosaan saakka jäätelön reunoilla, ja suklaaströsseliäkin on varsin runsaasti jäätelön päällä. Niinpä ensi nuolaisut ovat varsin suklaisia. Sitten kun nämä ovat masussa, niin suklaisuutta saakin odotella vohveliin saakka. Välissä on mansikka- ja vaniljajäätelöä "sektoreina", ja perushyviähän nämä jäätelöt ovat, tosin en erottanut oikeastaan ollenkaan vaniljaa, sillä mansikassa oli vahvempi aromi. Ehkä parempi idea olisi ollut laittaa jäätelöitä puolet ja puolet eikä näin vuorotellen?

Suklaakastiketta on tuoteselosteen mukaan 11%, ja kapeat kastikeraidat ulottuvatkin ylhäältä alas koko jäätelöosassa. Odotin, että kastiketta olisi ollut jossain vaiheessa "lätäkkö", mutta sitä ei koskaan tullut. Tähän olin pettynyt, sillä kastikeraidat olivat liian kapeita erottuakseen jäätelön mausta. Vohvelista ei ole valittamista, se oli rapsakka ja paksusti suklaakuorrutteella vuorattu. Maut ovat hyviä, mutta ehkä yhteen tuuttiin oli yritetty mahduttaa niitä liikaa tai sitten miedompia makuja olisi tarvinnut jotenkin vahvistaa. Tällaisenaan kolmen pisteen tuutti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet