Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé fitness cookies & cream bar
Tuotteen Nestlé fitness cookies & cream bar valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Iikka 16.01.2021
Sekavan näköinen myslipatukka on kuitenkin mukavan makea ja maistuvainen. Kaippa tässä on suklaata mukana? Ehkä voin suussani jotain sellaista aistia. Kiva rouskuteltava, vaikka vähäsuklainen. 3-4 pistettä.

Hanna P 24.03.2020
Myslipatukka, jossa on valkosuklaapohja. Vaniljainen ja pehmeä maku ja rapsahteleva suutuntuma. Ei mitenkään kovin erikoinen elämys, mutta aivan perushyvää.

Annamari 29.08.2017
Muromyslimäinen patukka, jossa valkosuklaata ja keskipaloja. Valkosuklaa on tässä täysin sivuroolissa. Keksipalat tekevät tästä keksimäisen ja maultaan makean. Aluksi maku ei miellytä, mutta haukkauksen jälkeen siihin tottuu eikä tämä niin kovin huonoa ole. Jos suklaata tekee mieli, kannattaa pysyä tästä kaukana. 2 p.

Jenni V 30.09.2014
Fitness-patukkasarjaan on ilmestynyt syksyn myötä uutuutena valkosuklaapohjainen kaakaokeksin paloilla silattu variantti. Patukan rakenne ja komponentit ovat jo muista mauista tuttuja, joten ihan hirveästi uutta en patukalta odottanut. Valkoista suklaata on 5% ja kaakaokeksiä pieninä hippusina murojen joukossa saman verran. Tuoksu on mukavan dominokeksimäinen, samoin maussa oli selkä vaniljatäytteisen kaakaokeksin aromi. Ehkä tässä versiossa kuitenkin tuo keksin kaakaoinen maku oli enemmän valkosuklaan varjossa, keksiä olisi puolestani saanut olla hiukan enemmän. Ihan kiva, miksei herkutteluunkin sopiva, patukka. Kolme pistettä, jäi hyvä jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani