Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat cookies & cream
Tuotteen Nestlé kitkat cookies & cream valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 27.09.2016
Kaikenlaisia versioita tästäkin patukasta olemassa. Patukka on kaksikerroksinen, alaosa maitosuklaata ja yläpuoli valkosuklaata. Tuoksu maitoisan keksinen. Jännä juttu, miten hyvin tuo keksi tuoksuu, etenkin kun sen tietää tässä makuna olevan. Rouskahtaa kivasti, kuten Kitkatin kuuluu. Maku on aluksi kermainen, mutta muuttuu lopulta hyvin tylsäksi. Jos pisteet antaisi ensihaukkauksen jälkeen, olisivat ne jopa vielä paremmat, mutta maku tylsistyy ja pisteitä tulee kolme.

Olli P 02.10.2014
Kaksi sorminen kitkat. Pohjalla pikkumakea maitosuklaakuorrute, muuten patukan peittää todella makea valkosuklaakuorrute. Sisältä perus kitkat vohveli & suklaa yhdistelmä. Todella kermainen tuoksu patukassa. On rapeaa purtavaa johon suklaa tuo pehmeyttä. Ei rasvoitu eikä jää pyörimään liiemmin suun perukoille lopussa. Vohveli ja maitosuklaa yrittää tasapainoittaa, mutta valkosuklaa jyrää nopeasti makeudellensa ollen lopussa jopa hieman pistävän makea. Makeus on ainut mitä tästä tuotteesta jää mieleen. Kiva tuntuma, mutta maultansa yksi toikkoinen sekä hieman ylimakea, tylsähkö suklaapatukka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet