Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé nescafé dolce gusto chococino
Tuotteen Nestlé nescafé dolce gusto chococino valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit.
 

Jenni V 25.10.2014
Mies raahasi taas kerran vuotuisille elektroniikan myyntimessuille... Ainakin oli valinnanvaraa kapselijuomien maistelussa, sen verran "in" nuo viherpiipertäjien lempilaitteet näyttävät olevan. Itselle tie vei maistamaan kupillinen chococinoa. Ensin oli tarkoituksena maistaa Nesquikiä kapseliversiona, mutta esittelijä sai taivuteltua maistamaan chococinoa, joka on kuulemma tummempi maultaan (sisältäen suklaajauhetta kaakaojauheen sijaan). Noh, vaikka olen minäkin jo sen tason viherhihhuli etten tällaista roskankerääjälaitetta ikinä hankkisi kotiin, niin messuilla kykenin sentään näin tekemään.

Tovin saikin sitten odotella ennen kuin kaakaomuki oli edessä. Nimittäin, toisin kuin nesquik, chococino rakennetaan kahdesta eri kapselista, jossa toisesta ensin tulee vaahdotettu maito ja toisesta itse kaakaojuoma. Ja saa itse valita kummin päin nämä kuppiin törkkää, esittelijä laittoi ensin maidon, jolloin juoman päälle jäi paksumpi kerros pelkästään maitoista vaahtoa.

Tässä vaiheessa itselle tuli mieleen roskan lisäksi myös hinta: Nämä myydään 16 kpl:n pakkauksessa josta tulee siis 8 2,1 dl:n annosta kun puolet kapseleista on maitoa. Pakkaus maksaa kuutisen euroa eli (vielä suhteellisen pienelle) kaakaomukille tulee siten hintaa 0,75 €. Verrattuna kaakaojauhepakkaukseen hinta on aika suolainen, vielä kun laskee laitteen hintaa päälle.

Palataanpa sitten itse kaakaoon. Kieltämättä, houkuttelevan näköistähän se on, ei kotona saa noin ihanaa maitovaahtoa kaakaolasiinsa, ellei sitten rupea maidonvaahdottimen kanssa konstailemaan. Entäs sitten maku? Arvioin nyt siis version, jossa on paksusti maitovaahtoa päällä. Tällöin mausta tuli mieleen jotenkin kindersuklaa, juoma ei ollut kovinkaan tumman suklaista, mutta maitosuklaista kylläkin, ja maidon rooli suhteessa kaakaoon on suuri. Juoma on sopivan makeaa, ja luulisin että tämä maistuisi myös lapsille ihan hyvin, mitenkään ylitummaa tämä ei ollut. En tosin tiedä, olisiko maku ollut erilainen, jos maidon olisi lisännyt joukkoon vasta kaakaon jälkeen.

Niin hyvää tämä ei kuitenkaan ollut että itselleni kapselikeitintä hankkisin... Päädyn kolmeen pisteeseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet