Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat white
Tuotteen Nestlé kitkat white valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 30.05.2017
Perus-kitkat nelisormisena, mutta nyt paksulti valkosuklaalla kuorrutettuna. Sisällä oleva vohveli on melkomoisen kovaa, ja välissä oleva kaakaotäyte ei juuri maistu. Jotenkin mausta tulee hyvin vahvasti mieleen kellogg's frosties -murot, enpä tiedä miksi... Valkosuklaa on maitosuklaata miedompaa, joten ehkä se saa maitosuklaata enemmän myös vohvelin maistumaan... Ihan ok purtavaa, ei niin ällömakeaa kuin odotin. Kolmonen.

Olli P 22.10.2014
Nelisorminen tuttu kitkat suklaavohveli, mutta valkosuklaakuorrutuksella. Tuoksu on todella kermainen. Pieni rapsakkuus mutta pääasiassa pehmeähkö purtava joka hieman rasvoittuu lopussa. Alussa makuna pienen aikaa keksi ja sen maitosuklaisuus, mutta valkosuklaan kermainen makeus ottaa vallan nopeahkosti edeten päättäväisesti jälkimakuun asti ollen aivan lopussa jopa hieman pistävä. Hieman ylimakea patukka jossa valkosuklaa on aivan liian isossa roolissa. Keksi ja etenkin sen maitosuklaisuus saisi olla enemmän esillä tasapainottamassa makumaailmaa. Kyllä tämän syö toki, mutta ei aiheuta hurraa huutoja tai suurempia kaipuun tunteita.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet