Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina cioccolato bianco biscotto alla cannella
Tuotteen Nestlé perugina cioccolato bianco biscotto alla cannella valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Hanna P 14.12.2014
Mukavan reilunkokoisia paloja valkosuklaata kaakaopavun kuva pinnassaan. Vaaleita rouhesattumia. Tosi makean sokerisen karamellinen tuoksu. Onpas kiva rohina. Sokeri ja makeus ylittävät kaiken muun, eikä suklaassa oikein ole "särmää". Vaan ovathan valkosuklaa, rohisevuus ja makeus mieleeni, vaikka tässä tuotteessa vallankin makeus vähän överiksi meneekin.

Iikka 13.12.2014
Valkoista suklaata sattumin. Tympeä tuoksu. Tympeä ruosteinen maku. Rohisee. Makeahko. Nämä valkosuklaat ei aukene mulle.

Jarkko 12.12.2014
Valkosuklaa, jossa paljon mursketta. Tuoksuu keksille ja lateksille. Rousketta riittää ja maku tuo mieleen kaurakeksin. Keksimurske taittaa valkosuklaan makeutta passelisti ja ajattelen tämän suklaan sopivan hyvin maitokahvikupposen kaveriksi.

Kirsi I 11.12.2014
Valkosuklaapalassa rapeita murusia jotain keksiä, ei sentään piparkakkua. Tuovat mukavasti erilaista suutuntumaa, mutta makua niistä ei erikoisemmin erotu äitelän ja rasvaisen voimakkaan valkosuklaan seasta. Valkosuklaa on todella äkkimakeaa.

Annamari 11.12.2014
Kaunis valkosuklaapala kaakoapavun kuvalla. Tuoksu on makea ja aluksi luulen haistavani myös kookoksen. Sisältää vähän jotain rouskuvaa, keksiä kenties. Sattumia saisi mielestäni olla enemmänkin. Koostumus on kuitenkin tosi kiva, mutta maussa vanilja jyllää liikaa ja tekee itsessään makeasta herkusta vielä makeamman oloisen. Semmoista jälkkäriähän tämä on. Rouheiden ansiosta ykkösen sijaan kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet