Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé orion aero hořká 52%
Tuotteen Nestlé orion aero hořká 52% valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 03.04.2008
Kevyttä, tummaa suklaata ilman mausteita. Kaakaoinen tuoksu, jossa hitusen hersheymäistä tunkkaisuutta mutta ilman oksennukseen viittaavia sävyjä. Maku onkin sitten ihan kelvollista, ilmavaa mutta vanukasmaista, mutta ei tästä kuplavuudesta oikein otetta saa... Makuna OK mutta tuotteena välttävä.

Jarkko 10.03.2007
Levy on isohko, mutta pakkaus tuntuu kuitenkin todella kevyeltä ja pakkauksessa mainitaankin painoksi vain 74g. Kuvasta paljastuu, että kyseessä onkin ilmakuplia täynnä oleva suklaa. Ensimmäinen kosketukseni tsekkiläiseen suklaaseen, muuten. Maku on yllättävän tumma. Kääre ei paljastaa kaakaoprosenttia. Ilmavaa tämä todellakin on. Suklaa murenee (siis ei sula) suuhun ihan itsestään. Maku on melko tunkkainen, eikä tätä valitettavasti voi ylistää mistenkään perustellusti. Toivo kuitenkin elää, että Tsekeistä löytyisi laadukkaampaakin suklaata...

Susanna K 10.03.2007
Tummaa suklaata joka läpivalaisulla näyttää aika ilmavalta. Maku aika olematon, hieman maistuu kaakao mutta siihen se jääkin. Aika tylsä suklaa maultaan eikä houkuttele syömään enempää, jättää vain vihaiseksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet