Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé aero bubbles peppermint
Tuotteen Nestlé aero bubbles peppermint valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 16.11.2016
Nämä ilmakuplasuklaat eivät ole koskaan olleet oikein minun juttuni... Mutta toimisiko tällainen "kuplia kuplassa" versio paremmin? Eli kyseessä on 36g pussi puoliksi maitosuklaalla ja puoliksi piparmintun makuisella vaaleanvihreällä "valkosuklaalla" kuorrutettuja piparminttuilmakuplapalloja. Jo räikeän vaaleanvihreä väri kuorrutteessa ja sisuksessa kertoo, että kyseessä on melkomoisen teollinen pläjäys. Samaa tarinaa kertoo myös muiden kasvirasvojen käyttö.

Muttamutta... Huomaan napostelevani näitä pallosia hyvällä ruokahalulla. Minttuisuus on aika sopivaa, eikä täyte ole kovinkaan makeaa, sopiva makeus tulee kuorrutteista. Sisus on sellaista kovaa ja höttöistä massaa, ei se pelkiltään oikein maistu, mutta kuorrutteen kanssa ihan kelpo mättöä. Kyllä nämä palloset paremmin upposivat kuin kuplaisat patukat ja levyt... Taidanpa antaa kolmosen, vaikka ei kuplasuklaa edelleenkään suosikkia ole.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet