Fazer

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé KitKat dark 52%
Tuotteen Nestlé KitKat dark 52% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 18.12.2015 (Jäsenprofiili)
Neljä ohutta vohvelisormea kuorrutteenaan 66% tummaa suklaata. Patukka painaa 45g, ja suklaan väri on lupaavan tumma. Ja samoin maku, tuntuu että kaakaoprosentti voisi olla ihan mukava. Vohveli on harmittavan kovaa ja mautonta, eikä sen kaakaotäyte maistu lainkaan. Pidän suklaasta tumman suklaan ystävänä enemmän kuin peruskitkatissa, mutta koska vohveli on heikkoa, ei tuotteesta saa hyvää edes suklaalaatua vaihtamalla. Päinvastoin, tumma suklaa varmaan jopa jyrää vohvelin maun voimakkaammin. Kaksi pistettä siis.

Susanna K 27.07.2007 (Jäsenprofiili)
Juu, tästä suklaasta ei pahemmin kehuttavaa. Ainoa mikä maistu oli suklaan sisällä oleva keksi. Itse suklaan maku likainen ja väriltää harmaa, missähä sitäki on pidetty..? Kuulemma kaakonpitoisuus 52% mutta tuntui ku sitä olisi ollut enemmän.

Antti M 20.07.2007 (Jäsenprofiili)
Pidän Kitkatista paljon mutta tämä oli yllättävän heikko esitys - suorastaan sahajauhomainen ja mauton. 'Fine Darkkia' sai hakemalla hakea tästä tuotteesta...

Jarkko Karhunen 19.07.2007 (Jäsenprofiili)
Tumman suklaan villitys alkaa leviämään perinteikkäisiin patukoihinkin. Tämä tuote olisi kuitenkin kannattanut jättää tekemättä kokonaan. KitKatit eivät yleensäkään ole niitä mehukkaimpia suklaapatukoita vohvelimaisuutensa ansiosta ja nyt kun se on kuorrutettu tummalla suklaalla, patukan kuivuus oikein korostuu. Suklaa pinnalla ei ole varsinaisesti kitkerää, vaikka onkin voimakkaasti kaakaon makuinen. Tämä ei kuitenkaan enää tunnu patukalta, joka nautitaan makeannälkään vaan tämäkin voisi toimia paremmin jonkin juoman kanssa, kahvin tai jonkin muun. Tällaisenaan kuitenkin epämiellyttävän kuiva kokemus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet