Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestle kitkat ruby cocoa beans
Tuotteen Nestle kitkat ruby cocoa beans valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 10.05.2019
Kitkat kuuluisalla ruby-suklaalla eli vaaleanpunaisena. Toivottavasti tämä ei ole kenenkään ensikosketus ruby-kaakaopapuihin, sillä patukan maku ei ole miellyttävimmästä päästä. En pääse siitä mihinkään, tämä maistuu hedelmäsokerilla ja rasvakuorrutteella maustetulle juustosnacksille. En tiedä onko tuota kirpsakkuutta lisätty tähän keinotekoisesti vai mitä se on, mielestäni näin kirpeälle ei pelkästään ruby maistu. En nyt ihan ykköstä anna, mutta lähelle.

Annamari 07.05.2019
Kit Kat on heti halunnut ottaa tämän uuden ruby-trendin käsittelyyn. Vaaleanpunaisia tutunmallisia paloja. Ensimmäisenä maistuu vohveli. Ei maistu yhtään suklaalle eikä hedelmäiselle, kuten aiemmat rubysuklaakokemukseni. Jälkimaku on iljettävä. Tämän tuotteen voisi ottaa pois markkinoilta, en keksi tästä juuri mitään hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani