Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé toffee crisp
Tuotteen Nestlé toffee crisp valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Milla 30.08.2007
Tuoksuu karamellille ja toffeelle, mutta ei oikeastaan maistu yhtään millekään! Kuin vaahtomuovia vetelis. Kamala voin maku puskee läpi, toffee jää hampaisiin. Ei enää ikinä tätä!

Salla Elina Salo 29.08.2007
Tuhdin näköinen, mutta sisältä ilmava patukka. Puffattu riisi on tosi mauton. Kuivaa! Erikoista, maitosuklaassakin maistuu jokin hassu sivumaku.

Antti M 29.08.2007
TODELLA pehmeä patukka, ehkä liiankin. Sisimmäinen mömmö on hieman sitkas, jotain crispiähän sieltä on havaittavissa ja pieni häivähdys pähkinääkin on havaittavissa. Ei toimi, ei.

Meeri 29.08.2007
Tämä oli ihanaa lapsena Lontoon matkoilla, mutta pettymys on suuri, kun toffeecrisp ei maistukaan enää siltä kuin muistin. Päällyssuklaa on aika keskivertoa, sisällys jotenkin rasvaisen oloista ja makuista. Edes toffee rapeine sattumineen ei pelasta tätä tuotetta. Toisaalta tämä olisi ehkä maistunut paremmalta kylmempänä, koska tuote oli hieman sulanutta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet