Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé aero milk & white
Tuotteen Nestlé aero milk & white valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Oskari 04.07.2011
Kuplasuklaata valkoisella täytteellä. Ihmeellisen kuivaa. Vihreä versio oli muistaakseni aika mehukas. Olisikohan paketissa ollut reikä? Ei kovin makeaa. Kokonaisuus jää tylsäksi.

Marika 03.07.2011
Enpä olekaan ennen tätä kuuluisaa Aeroa maistellut, mutta hyvin tunnistin ulkonäöstä ilman pakkaustakin. Suklaa on niin ilmavaa, että alkuun en maista juuri mitään. Vaikutelmaksi jää ilmavuuden lisäksi sokerisuus ja jotenkin tästä tulee mieleen vaahtokarkit. Ei kyllä maistu "kunnon suklaalle" - se olkoon lopullinen tuomio tästä makuversiosta.

Miriam 24.06.2011
Jee ilmasuklaata, kuplasuklaata! Päältä maitosuklaista, sisältä valkosuklaista ilmavaa suklaata, joka tuntuu ihanalta suussa. Todella makeaa ja maistuvaa.

Sanni 23.06.2011
Ihanaa “kuplasuklaata”, jossa maitosuklaalla kuorrutettua ilmavaa valkosuklaata. Näyttää hauskalta. Suklaan rakenne kevyt ja sulaa kivasti suussa. Todella hyvää ja kermaisen makuista.

Satu 01.09.2007
Ohuella maitosuklaakerroksella kuorrutettua pikkukuplaista valkosuklaata. Herkullista. Koostumus on pehmeä ja kevyt ja mikä parasta, kuplainen suklaa antaa ihanasti periksi puraisun alla. Hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet