Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky white
Tuotteen Nestlé kitkat chunky white valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Kaakaolehmä 25.09.2012 : Sinänsä ihan hyvä tuote, mutta itse en ole valkosuklaan ystävä. Heille jotka ovat; tämä on varmastikin herkkua.

perisoreus 01.03.2011

Miia 18.01.2011 : KitKatia valkoisena. Suklaan ja vohvelin suhde oli edelleen balanssissa. Vohveli jälleen maukasta ja rapsakkaa. Valkoinen suklaa ei valitettavasti oikein sovi KitKatiin, suklaan maku ei tule vohvelin yli ja lopputulos jää varsin mauttomaksi.

Gismo 23.02.2009 : Mahtavan onnistunut tuote, joka harmikseni ja ihmetyksekseni hävisi hyvinkin pian kauppojen valikoimista :(

ninnu 24.05.2008 : tää on niin parasta, mut sitä ei löydy enää mistää :(

jimska the chocolate 14.05.2008 : herkullinen patukka jossa on valkoista suklaata herkullisella tavalla. tuoksu tuo mieleen banaanin.

suklaahirviö 07.05.2008 : Aah, tätä on PAKKO saada uudestaan! Otin ihan summanmutikassa tällaisen uuden KitKat-version. En odottanut siltä suuria ja siksi yllätys olikin sitä massiivisempi..
Ihanaa, täyteläistä ja juuri sopivan makeaa valkosuklaata tuhtina kuorena patukan päällä! Valkosuklaa toi maultaan mieleen kaipaamani Galak-valkosuklaan, joka jo pitkään on ollut pois myynnistä. Valkosuklaan ylellisen paksuuden alta löytyi hiukan kismettiä muistuttava ydin: vohvelihtavaa suklaa/nougat-juttua.. Mutta parempaa kuin hentoisen hauras Kismet!
Kuten sanottu: pakko saada uudestaan tätä herkkua!

lizah 14.04.2008 : Hyvää, mutta valkosuklaa versio on kyllä vähän pliisu.Valkosuklaa jotenkin hukkuu keksin makuun.Harmi

kjnö 26.10.2007
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet