Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta kexchoklad
Tuotteen Cloetta kexchoklad valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Vohvelisuklaat.
 

Annamari 11.08.2016
Patukka on melko leveä ja mielestäni vähän vaikean mallinen. Tuoksu on selvästi vohvelinen. Vohveli on aika pahvimaista ja suklaata tuntuu olevan melko vähän. Se kuitenkin maistuu. Toisaalta lopuksi jää vain pahvisen keksin maku suuhun. Pidän kyllä vohvelisuklaista ja tämä on keskivertotasoa.

Jenni V 26.12.2013
Yllätyin löytäessäni 55-grammaisen kex-patukan Stockan karkkihyllystä, luulin ettei näitä saa Suomesta. Patukkakääre on väritykseltään kelta-puna-ruskea, eli tuollainen pirtsakka ja perinteinen. Kismetiin verrattuna patukka on leveämpi ja ehkä saa patukan vaikuttamaan suuremmalta.

Suklaan tuoksu on jopa luotaantyöntävän paha. Maussa pahaa makua ei kuitenkaan huomaa, joten ihmettelen tuoksua suuresti, ja tuoksuttelen patukkaa matkan varrella moneen kertaan, ja tuoksu pysyy pahana. Sen sijaan makuun olen oikein tyytyväinen, samoin patukan ulkonäkö on ok. Kismetiin verrattuna nimittäin vohveli ei ole lainkaan niin kuivaa ja höttöä, vaan oikein kivaa rouskuteltavaa, ja täyte tuo vohveliin mukavasti kosteutta, vaniljaista makuakin maistan. Suklaa maistuu ehkä parhaiten kohdissa, jossa patukassa on pieni painauma palasten lohkaisua varten. Maku on sellainen perusmaitosuklainen. Vohvelipatukoista tämä on suosikkejani, ja hellyn antamaan 4 pistettä.

Timo H 03.11.2010
Pakkauksesta paljastuu Kismettiä muistuttava vaalea keksisuklaapatukka. Se, että tuote ei tuoksu juuri millekään, latistaa vähän tunnelmaa. Myös maku on neutraali. Olisikohan maussa vähän toffeetakin? Vaikka kokonaisuus jää tylsäksi, on myönnettävä, että vohvelin ja suklaan yhdistelmä on juuri sopivan kostea.

Jarkko 14.05.2006
Ruotsin vastaveto meidän Kismetille (Kex 1938, Kismet 1974). Ruotsalaisille legendaarinen vohvelisuklaa on hieman kuivahko alkupuraisussa, mutta se muuttuu suussa onneksi hieman kostukkeemmaksi, eikä kuivuus kauaa häiritse. Suklaan maku on ovela: ensin tuntuu siltä että makua ei ole lainkaan missään, mutta kun myöhemmin mietit mikä suussa oikein maistuu, niin suklaahan se on. Ainakin siihen asti kunnes suklaa häviää lopullisesti ja alkaa maistumaan pahvi... eikun vohveli.

Susanna K 14.05.2006
Tuoksu vanhentuneen suklaan oloinen ja heti huomaa että suklaata vohvelin päällä on, tosin vain nimeksi. Hyvä ettei itse vohveli paista läpi. Vohveli itsessään mauton ja pahvinen. Suklaan maku suht neutraali.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani