Leader Vegeway Leader Vegeway

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc peanut & choco
Tuotteen Mister Choc peanut & choco valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 11.08.2016
50-grammainen snickers-kopio, jossa päällä on 36% maitosuklaata, täytteenä 27% toffeeta, 24% maapähkinöitä ja 13% nougatia. Täytettä, erityisesti pähkinää, tuntuukin olevan erittäin runsaasti, ja aluksi tämä seikka miellyttää kovasti, mutta sitten alkaa a) makeus kumuloitua b) suklaan/kaakaon maun vähäisyys ärsyttää. Pitäisi varmaan maistella Snickersiä tässä rinnalla niin osaisi vertailla, mutta mielestäni Snickers maistuu kyllä enemmän suklaalle. Varmaan määrällisesti siinä ei suklaata ole enempää, mutta ainakin tämän Lidlin version "suklaa" on pelkiltään maisteltuna lähestulkoon mautonta, rasvaisen rakeista massaa. Pakko antaa astetta huonompi arvio vaikka muuten kuin suklaan osalta tämä oli ihan ok, siis kakkonen.

Jarkko 21.03.2013
Snickersin (olipa tämä sitten alkup. tai kopio, sillä olen sokkomaisteluissa) koostumushan on se, että maitosuklaakuoren sisällä on pehmeää nougattia ja toffeeta, jonka seassa suolapähkinää. Tässä patukassa on kaikki kohdallaan ja luulenkin tämän olevan alkuperäinen Snickers. Suolaisuutta on kuten pitää, mutta juuri sopivissa määrin. Toffeeta on runsaasti ja yhdessä jankkimaisen nougatin kanssa pureskeltavaa on paljon. Loistotuote.

Aiempi arvio 6.2.2006: Lidl on kauppa, josta löytyy varsin monta kopiotuotetta jostakin kuuluisammasta tuotteesta, tällä kertaa tuo kuuluisampi originaali on nimeltään Snickers. Yksi asia Lidlin tuotteilla on yhteistä: ne ovat aina alkuperäistä edullisempia. Toisaalta ne harvoin yltävät ihan samalle tasolle originaalin kanssa pisteasteikolla, mutta jokainen päättää itse kumpi on tärkeämpää.

Tämän patukan koostumus: Suklaakerroksen sisältä löytyy suolaisia maapähkinöitä, toffeeta ja valkoista juttua, joka paljastuu nougatiksi, ainakin paketin mukaan. Ihan hyvä kokonaisuus, varsin täyteläinen ja rouskuva patukka ja jos pitää Snickersistä, ei voi inhota tätäkään tuotetta. Jokin pieni oudohko jälkimaku kävi suussa, mutta ihan täyttä asiaa tämä on ilman muuta. Ilmeisesti tätä myydään aiemmin mainitussa kauppaliikkeessä vain 8 patukan paketeissa, joten tätä "joutuu" aina ostamaan lähes puoli kiloa kerralla (60g/pat).

Huomasin antaneeni Snickersille aikaisemmin arvosanaksi nelosen. Tämä saa nyt saman arvosanan, vaikka vapaasti valittuna söisinkin mielummin Snickersiä. Ei tälle patukalle kolmostakaan voi antaa, se olisi jo liian vähän koska kyse on kuitenkin herkusta.. Arvosana: 4.


Päivi 18.03.2013
Paksusti maitosuklaata päällä. Sisällä pähkinöitä ja toffeeta. Tuhti suklaa. Sisältö hieman sellaista venyvää purukumimaista. Pähkinät maistuu ja jää suuhun. Sokerisuus puskee esiin. Pähkinät luo pientä mielikuvaa suolaisesta mausta. Useamman haukkauksen jälkeen on kovin makeaa ja sokerista. Maku jää kurkkua kutittelemaan. Näin siis sokossa. Luulin tätä aidoksi Snickersiksi.

Hanna P 18.03.2013
Paksuhko maitosuklaapäällys patukassa, jossa pähkinää, toffeeta ja vaaleanruskeaa massaa sisällä. Tuoksu pähkinäinen. Sisältö on venyvää ja makeaa, mutta suolaista. Ruokaisaa on ja mikäs näillä olis eläessä!

Iikka 18.03.2013
Mmmmmm... Maistuvaista ja pähkinäistä herkkua. Paahtunutta? Hunajaista? Joku miellyttävä maku valtaa heti suun. Makeaa, muttei liialti. Tämä patukan puolikas menee nopeasti alas, ja suu vaatii lisää.

Teresa 18.03.2013
Tuoksuu hyvälle, pähkinäiselle. Sisällä näkyy selvästi kerros nougatia ja sen päälle toffeeta jossa on kokonaisia maapähkinöitä. Myös suklaata näyttäisi olevan ympäriinsä varsin reilunlaisesti. Maku on mukavan suolainen, täyteläinen ja muutenkin miellyttävä. Suklaakin maistuu, joskaan ei mitenkään hirveästi. Koostumus on sopivan jankkimainen. Jännä, että maapähkinässä on mukana myös kuoret, ne tarttuu hampaanväleihin vähän ikävänlaisesti. Kokonaisuus toimii, ja makua löytyy juuri sopivasti. Pähkinä kuuluu suosikeihini suklaaseen yhdistettäessä, ja tässä patukassa suolainen pähkinäkin toimii erinomaisesti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet