Laatusuklaa

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc peanut & choco
Tuotteen Mister Choc peanut & choco valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 24.04.2014 : Haistan pakkausta, ja huomaan, että pähkinät tuoksuvat paketista läpi. Patukka on 50 grammainen, onkohan jopa hieman pienempi kuin aito Snickers. Alan avata pakkausta, ja pähkinän tuoksu tunkeutuu väkisin kuonooni. (olen nähkääs koira) (?) Ulkonäkö on kummallinen, ikäänkuin tuotteessa olisi "nuolia". Mutta nyt maistamaan. Ainiin, tuoksu vielä. Hyvin pähkinämäinen. Nyt maisteluun. Maku on aikalaillä "tympeä", eli pähkinä puskee heti vastaan. Toffee ei ole sitkeää, nougat ei ole niin makeaa kuin yleensä ja pähkinöissä ei ole paljoa suolaa. Ihan hyvää oikeastaan.

Hussein 17.01.2013 : se on maailman paras


zsi 22.07.2008 : Lidlin monipakkausten kopiosuklaat ovat mainioita. Minusta nämä Snickers-jäljitelmät samoin kuin samanmerkkiset Raiders-jäljitelmät maistuvat jopa paremmilta kuin esikuvansa. Pähkinät ovat maukkaita ja niitä on riittävästi ja suklaa on hyvää. Tämä on ehkä hieman vähemmän makeaa kuin oikea Snickers. Hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdallaan.

LLaurra 11.02.2007 : vastustamaton..<3

Sami 15.03.2006 : Hinta/laatu suhde loistava, 8 pötköä 1,99e. Omasta mielestäni parempia kuin Snickersit, saattavat olla jopa OEM-tuote, koska ovat aika uskollinen kopio. Mutta maku on jotenkin "pähkinäisempi" kuin esikuvissaan, joten minulle maistuu.

Taitaa olla yksi halvimpia suklaita, 4,15 euroa kilo, erikoistarjoukset tietysti poislukien.

t:S
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset