Laatusuklaa

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc pääsiäistipuja
Tuotteen Mister Choc pääsiäistipuja valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 20.03.2006
Kivan näköisiä pikkutipuja (korkeus noin 5cm) keltaisessa foliokääreessä. Folion ollessa vielä päällä, tiput ovat erikoisen kivoja ja sopivat hyvin esimerkiksi rairuohon sekaan. Kun folion kuorii, tipu on edelleen tipun näköinen, koska se on mutoiltu siten, että siitä erottuu selvästi jalat, siivet, silmät yms.

No entäpäs se maku? Haukkaanpas tipulta pään poikki. Tipu on ontto, eikä sisällä yllätystä. Maitosuklainen maku on keskivertotasoa, ehkä hieman tunkkaisen makuinen. Suklaata on melko ohuesti, joten tipu menee yhtenä suupalanakin, jos siltä tuntuu.

Jälkituntemuksena ja -makuna jää varsin teollisen oloinen suklaa. Suklaan maku saa arvosanaksi vain kakkosen (2). Koska kyseessä on kuitenkin lyhyen sesongin tuote, on otettava myös huomioon tuotteen käyttöarvo mm. koristelussa, ja siihen tämä tipunen sopii hyvin. Siksi korotan kokonaisarvosanaa hieman.

Susanna K 20.03.2006
Haju kuin työkalupakin ! Ontto suklaa jonka maku oikeastaan mauton tai ehkä hieman kindersuklaan vivahde. Tylsä suklaa kosta ei saa mitään irti. Plussaa tipumuodosta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset