Laatusuklaa

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc for kids kreemitäytteiset pääsiäismunat
Tuotteen Mister Choc for kids kreemitäytteiset pääsiäismunat valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 22.03.2006
Jälleen kerran yhtä rapellystä aukoa näitä munia jotta pääsee maistelemaan makuja. Ensimmäinen suklaamuna vivahtaa mansikalle mutta olisin odottanut enemmän mansikan makua. Suklaa pehmeää ja sulaa välittömästi suuhun. Sisällä jotain todella notkeaa cremeä. Mikä hauskinta, kun laitoin sen suklaamunan suuhun nii se poksahti suussa kuin pahainenkin finni :) No toivottavasti suklaahalut eivät keltään kadonneet. :)

Toinen saman sarjan suklaamuna tuoksuu vahvasti appelsiinille ja myös maistuu, ihan kuin olisin laittanut Fazerina palasen suuhun! Suklaan sisältö on samaista kuin ensimmäinen.

Vielä viimeisenä mutta ei vähäisenä kolmas saman sarjan suklaamuna maistuu sitten ihan perussuklaalle ilman mitään makuja muuta kuin maitosuklaa, kuitenkin jonkinlainen kitkerä vivahde valtaa suun.

Yleisesti ottaen mukava pläjäys suklaamunia pussissa ja ulkonäkökin ihan myyvä. Plussaa erilaisista mauista.

Jarkko 21.03.2006
Pussissa on kolmenlaisia pieniä kreemitäytteisiä suklaamunia: Appelsiini- maito- ja mansikkakreemi. Ennakkolupaukset ainakin antavat odottaa paljon.

Appelsiini-creme maistuu ihan Fazerinalle. Maku on niin lähellä Fazerinaa, että en tiedä erottaisiko alkuperäisestä sokkotestissä. Namia siis ainakin nelosen edestä.

Maito-cremestä tulee mieleen Kinder-munat sillä erolla, että creme on tässä löysää, lähes juoksevaa. Maku on kuitenkin se joka ratkaisee, ja tämäkin omelettiaines saa ainakin nelosen.

Mansikka-creme on maku, jota en osaa verrata mihinkään. Ihan hauska ja mukava maku kaikenkaikkiaan. Hedelmäinen, hieman jopa ehkä mansikkamainen, mutta raikas ja piristävä. Ainakin nelonen tällekin.

Suklaa on kaikissa variaatioissa hyvää ja maku sopii hyvin yhteen täytteen kanssa. Erittäin onnistunut lajitelmapussi, näitä kannatta hakea saksalaisesta halpakaupasta enemmänkin. Kun yhteen pussiin, jonka sisältö koostuu kolmesta erilaisesta suklaanamusta, saadaan sovitettua kolme herkullista makua, kokonaisuudelle ei voi antaa viittä pistettä vähempää. Jokainen tuote erikseen saisi arvosanan 4-5, mutta yhdessä femma on täysi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset