Leader Vegeway Leader Vegeway

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc caramel & biscuit
Tuotteen Mister Choc caramel & biscuit valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 30.07.2016
Maisteltavana Twix-kopio. Suklaakuori on mukavan paksu ja keksi rapeaa ja sopivan pehmeää. Toffee ei ole kovin venyvää, mutta se ei haittaa vaan on pikemminkin eduksi. Voisin ihan yhtä hyvin kuvitella syöväni Twixiä. Olisiko tämä ehkä jopa parempaa? Koostumus on erittäin hyvä, maku vaan on valitettavan vaatimaton. Toisaalta se on myös harmoninen, mikään osa ei jyrää muita. Vahvat kolme pistettä.

Jenni V 03.09.2013
Erikoistarjouksen perässä matka kävi Lidliin, mutta kun tarjoustuote oli loppu, tarttui mukaan tämä private label-twix. Halvan näkyisessä keltasävyisessä kääreessä on 2 29 gramman patukkaa, joissa on vaaleaa maitosuklaata 36 %, keksiä 31% ja loput toffeeta. En ole twixiä hetkeen syönyt, mutta muistikuviin perustuen nämä patukat ovat hiukan leveämpiä ja keksiä ehkä hiukan enemmän tai sitten se on kuivempaa. Toffee on hyvän makuista ja sopivan venyvää, mutta olisin kaivannut sitä ja suklaata enemmän suhteessa suklaaseen. Kokonaisuus on tosin jo nyt hiukan liian makea makuuni, vaikka toffeesta löytyy selkeästi myös suolainen aromi.

Olli P 06.04.2013
Tuoksuu maitosuklaalta. Suklaakuori on ohuehko, keksikerros on hieman paksumpi kuin toffeekerros. Tässä tuotteessa toffeen maku erottuu selvimmäksi ja se on makeaa sekä aavistuksen verran suolaista. Keksi on rapeaa, mutta ei tuo juurikaan makua. Suklaa jää jalkoihin eikä sen maku tule esiin. Toffee ei tartu hampaisiin ja jälkimaku on toffeemaisen makea, mutta lisäksi se on myös himpunverran suolainen. Ei ole aivan alkuperäisen tuotteen veroinen, mutta ehdottomasti hintansa väärtti.

Hanna P 21.03.2013
Maitosuklaalla päällystetty hieman kulmikas pötkö. Tuoksu voinen. Venyvää toffeeta ja paljon keksiä sisällä. Toffee tosi makeaa ja keksi pehmeän makuista. Miellyttävän pehmeän harmoninen maku, eikä kerrassaan mitään valitettavaa!

Jarkko 17.03.2013
Toiseksi paksuin suklaakuori näistä tuotteista (olen tätä kirjoittaessa sokkomaistelussa, jossa arvioidaan twix ja sen neljä kopiota). Keksiä ja toffeeta on silmämääräisesti suhteessa 60/40. Keksin maku on liian rasvainen, mutta sopivan pehmeä/mureneva minun hampaille ja ikenille. Rasvainen maku ei jätä rauhaan viimeisessäkään suupalassa. Toffen maku jää varsin neutraaliksi ja näin ollen suklaan makukin on toffeeta vahvempi.

Janne J 17.03.2013
Miellyttävä, liki houkutteleva tuoksu. Maussa on havaittavissa suklaatakin, mutta kyllä päällimmäiseksi nousee toffeen makeus ja hienoinen suolaisuus. Pieni maisteluväsymys jo tässä vaiheessa iskemässä, sillä makeutta tuntuisi olevan hieman liikaa. Kuitenkin, suutuntuma on vallan mukava ja kokonaiselämys positiivinen. Tasapainoinen paketti ja toimiva lääke makeanhimoon.

Iikka 17.03.2013
Pötkössä on reilusti suklaata ja keksiä. Tässä on jänniä makuja, mutta suklaa ei ole yksi niistä. Keksi maistuu alussa, toffee lopussa. Keksi on persoonallisen makuinen, mutta onko välttämättä hyvä? Jämät jäävät hampaiden koloihin.

Teresa 17.03.2013
Tuoksuu maitosuklaalle. Yllättävän paksulti on suklaata tässä, tosin se ei kyllä juuri maistu. Keksin ja toffeen suhde on hyvä. Ensimmäistä kertaa huomaan maussa jotain suolaisuutta (tähän mennessä oli maisteltu jo Mars twix, Pirkka keksi-toffeesuklaa, Eldorado biscuit & caramel sekä Rainbow keksisuklaa) - se jää jälkimakuna suun takaosaan leijailemaan...lopulta ihan miellyttävästi. Keksi on keskitasoa, siinä on vähän paistopintaa mutta keksin makua hallitsee kyllä suola. Toffeen makeus tasapainottaa suolaisuutta ihan kivasti, mutta jotain tästä jää kuitenkin uupumaan. Ja kun makeaa kuitenkin lähdin syömään, niin kyllä tuo suolaisuus on ehkä kuitenkin vähän häiritsee. Ei tämä kuitenkaan pahaa ole, jos ei kyllä niin hirvittävän hyvääkään. Jättää janoisen tunteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet