Leader Vegeway Leader Vegeway

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc choco & caramel
Tuotteen Mister Choc choco & caramel valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 30.07.2016
Muistuttaa kovasti Mars-patukkaa. Toffeeosuus on venyvää ja yllätys, yllätys, makeaa. Muutenkin kokonaisuus on makea, ihan kuin esikuvallaankin. Nautiskeluun liian makeaa, mutta makean himoon tätä voi vähän ottaa. En keksi tästä varsinaisesti mitään huonoa, mutta ei tämän tyyppinen patukka suosikkeihinikaan kuulu.

Jenni V 05.09.2013
Vihreäkääreinen Lidlin patukka lähti kaupasta maistoon, kun halvalla sai... Itse asiassa luulin ottaneeni snickers-kopion, mutta kotona huomasinkin että marsin tapaisesta patukasta olikin kyse. Patukassa on reippaasti maitosuklaata, 40%, ja sisällä sitten lähestulkoon puolet ja puolet kaakaonugaata ja toffeeta. Periaatteessa patukassa ei ole mitään valittamista, jos vertaa marsiin. Suklaa on maistuvaa ja sekä nugatin että toffeen koostumus on erinomainen. Mars-tyyppinen patukka on vain jotain sellaista, jota en oikein ymmärrä. Miksi yhdistää kokonaisuudeksi todella miedon makuista kaakaonugaata, sekä ylimakeaa toffeeta ja makeaa maitosuklaata? Ei vaan toimi minun suussa, ei. Suhteet on vinksallaan, ja nugatin tilalla saisi olla jotain, mikä maistuukin jollekin.

Teresa 21.03.2013
Tuoksuu makealle, suklaata on paksu kerros ympäriinsä, sisällä näkyy pohjalla paksusti jotain pehmeää vaaleanruskeaa massaa ja päällä reilusti toffeeta. Maistuu makealle. Nougatkerros on pehmeää ja maistuvaa, toffee venyvää ja sitä on sopivasti ja suklaakin maistuu laadukkaalle. En ainakaan sokkona ja näin ensimmäistä maistellessa osaa sanoa onko tämä Mars vai eikö tämä ole - menisi kyllä ihan Marsista minulle. Tykkään kyllä Marsista yleensäkin, pieninä annoksina se on ihan täydellinen, joten kyllä tästäkin pitää vitonen antaa kun en mitään moitittavaakaan löydä.

Jarkko 16.03.2013
Patukassa on pehmeä nougat-sisus jonka päällä toffeekerros. Toffee (tai joku muu aineksista) tuntuu hyvin rakeiselta. Kokonaisuus on erittäin makea, mutta se ei ole yllätys kun kyse on Marsista (tai sen kopioista, en tiedä tätä kirjoittaessa kumpi kyseessä). Rakeisuus häiritsee rankasti ja tuote tuntuu makunsa puolesta pliisulta. Tämä ei juuri herätä tuntemuksia, jotka avaisivat sanallisen arkkuni...

Hanna P 16.03.2013
Oliskohan tämä Mars-patukka, ainakin siltä näyttää? Eli reilu kerros maitosuklaata päällä, sisällä vaaleanruskeaa massaa ja toffeeta. Makea tuoksu. Makea on makukin, mutta venyvä pehmeä toffee on vaan niin hyvää. Patukkaa parhaimmillaan!

Iikka 16.03.2013
Pötkäle on kyseessä. Sisällä venyvän oloista toffeeta ja ilmeisesti vankkaa moussea. Hyvin makea. Liian makea. Otan ison haukun ja jauhan menemään. Menee toki äkilliseen energiavajeeseen. Välipalana ok ja reippailun lomassa nautittuna parhaimmaillaan. Mutta muissa tapauksissa en ehkä viitsisi syödä. Näistä lähtökohdista kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet