Laatusuklaa

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc mount one classic
Tuotteen Mister Choc mount one classic valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 13.01.2019
Selvä Toblerone-kopio! Onneksi ei ole lähdetty ihan liikaa kopioimaan ja esimerkiksi pakkaus on hieman erilainen. Suklaa valkoisin hippusin näyttää Tobleronelta. Maussa ei mielestäni ole päästy edes kovin lähelle esikuvaa ja sitä hallitsee tunkkainen suklaa. Rouhe lähinnä häiritsee, ei maistu. Epäonnistunut yritys. 1,5 eli 2p.


Jenni V 07.09.2017
100g patukassa on 10 vinoa, kivan kumpuilevaa vuoren näköistä palaa. Ja suklaa on mitäpä muutakaan kuin toblerone-kopiota. Suklaan joukossa on reipas määrä pienen pientä hunaja-mantelinougatia, minusta sattumat olisivat saaneet olla reippaasti suurempia. Tätä huomattavasti suurempi ongelma on suklaan maku, se on nimittäin valovuoden päässä tobon laadusta. Ökymakeaa, halvan makuista, lähes pahaa. En suosittele kuin äärimmäiseen makeannälkään. Kakkosen ihan alarajoille pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset