Laatusuklaa

MISTER CHOC Suklaalevyraadissa

Mister Choc big hit schokolierte erdnüsse
Tuotteen Mister Choc big hit schokolierte erdnüsse valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mister Choc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 29.08.2018
Iso pussillinen värikkäitä sokerikuorisia suklaa-maapähkinöitä. M&M:t tässä mallina on varmana ollut, mutta minusta laatu ei kyllä ainakaan ulkonäön suhteen ole vastaava. Värejä on monta, mutta ne ovat pliisun hailakoita, ja pinta sokerikuoressa on samea. Rakeet ovat myös hyvin erikokoisia, ja kuori on useasta halkeillut.

Mitä tulee makuun, kyllä näitä sokerinnälkäänsä napostelee, mutta kyllä tuo ylimakeus alkaa hyvin nopeasti haitata näinen popsimista. Ihmetytti, että vaikka sokerikuori on ilmeisen ohut, niin silti makeutta piisasi näinkin paljon, ehkä tuo suklaakin sitten oli melkoisen sokeripitoista? Noh, kakkosen bulkkituote kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset