Leader Vegeway

HERSHEY'S Suklaalevyraadissa

Hershey's cookies 'n' creme
Tuotteen Hershey's cookies 'n' creme valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Hershey's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Annamari 05.09.2016
Valkosuklaan seassa on runsaasti todella tumman ruskeaa keksiä, jotain oreo-tyyppistä ehkä. Tuoksussa aistin vaniljaa. Koostumus on todella keksinen ja keksiä on kyllä runsaasti. Maku ei ole häävi, vähän kuin paperia söisi.

Jenni V 17.12.2014
Kivan ohut valkosuklaapatukka. Paloissa on Hershey-teksti ja suklaan joukossa on runsaasti pieniä tummia kaakaokeksi-nappeja, jotka tekevät suklaasta todella rapsakan. Valkosuklaa on hyvää, mutta huippumakeaa, ja makeus peittää täysin keksin kaikki kaakaovivahteet. Suklaan joukossa olisi voinut ihan hyvin olla kaakaokeksin sijaan riisimuroja, en olisi varmaan maistanut eroa...

Katja Ke 23.05.2014
Valkosuklaata, jonka välistä pilkottaa reilu annos ruskeaa suklaakeksiä. Päällä komeilee sana HERSHEY'S. Suklaan tuoksu on makea ja konstailematon, ja niin on makukin. Keksimurut dominoivat, ja ovat varmasti Dominojen ja Oreoitten ystävien mieleen. Itse asiassa itse suklaakin maistuu aika lähelle vaaleaa keksitäytettä, takennekin kun on mahdottoman pehmeä ja hieman rakeinen. Mukava tuote tämä on, vaikka keksi suurta roolia näytteleekin.

Olli P 21.05.2013
Ohut valkosuklaa levy, jossa seassa paljon pieniä tummia keksimuruja. Aika mitäänsanomaton perus valkosuklainen tuoksu. Puraistaessa suklaa on rapea, koska keksimuruja on todella paljon suklaassa. Suklaa tuo kuitenkin oman kivan pehmeyden mukanaan. Todella hyvä tuntuma. Keksimurut eivät juurikaan maistu. Makuna hallitsee valkosuklaan makeus, joka voimistuu loppua kohden ja on myös jälkimakuna. Suklaa ei kuitenkaan ole milläänlailla liian makea. Pureskeltava suklaa ja tämä on hyvä herkku kaikille valkosuklaan ystäville.

Jarkko 17.07.2007
Saman valmistajan maitosuklaat ovat ainakin tuottaneet suuria pettymyksiä, joten odotan mielenkiinnolla miltä tämä maistuu. Palanen suuhun vain. Edes tuoksu ei ole ihan totutun valkosuklaan oloinen. Sen maku imeskellessä on jotenkin outo, ehkä liian vaniljainen. Pääosin epämiellyttävä kuitenkin. Valkosuklaan seassa on tummia palasia, jotka ulkonäön perusteella voisivat olla mitä tahansa, mutta ne maistuvat puraistessa jollekin keksille, yleisesti ottaen melko neutraalin oloista keksiä. Kokonaisuus on parhaimmillaan pureskellessa, mutta ei silloinkaan mitään herkkua. Yksi rivi tästä pienestä levystä on tarpeeksi.

Susanna K 17.07.2007
Jummijammi, valkosuklaa Herseystä jossa seassa pieniä tumman suklaan palleroita. Ihastuttava kokonaisuus, valkosuklaa sopivan makeaa ja suklaapallerot sekoittuvat täysin mukaan. Tosin eräs viisas kertoi että havaitsemani suklaapallerot ovat keksinpaloja, cool! Millainen olisi hieman paksumpi levy kyseisestä tuotteesta? Loistava tuote Hersey'ltä.

Salla Elina Salo 06.05.2007
Valloittava valkosuklaan tuoksu nousee nenään käärettä avatessa. Levy on mielenkiintoisen näköinen, näyttää rusinaiselta valkosuklaalta. Maku miellyttää: kuin domino-keksien kansista olisi pyöritetty pikkupalloja ja pudotettu ne valkosuklaaseen. Valkosuklaakin on oikein hyvää, jää nautinnollinen jälkimaku suuhun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet