Laatusuklaa

COPPENEUR Suklaalevyraadissa

Coppeneur Tabuna 72%
Tuotteen Coppeneur Tabuna 72% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Coppeneur -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 01.10.2009
Tumma, kauniin näköinen palanen, joka tuoksuu miedosti. Huhhuh, kauhean kitkerää, kun alkaa sulaa suussa ja maku leviää. Tämä ei ole kova tuote, mutta maku on kaamea. Pistävyysasteet vaihtelee. Suuhun jää lopussa hieman kuivahko maku. Sen jälkeen suu on vain kuiva ja maku tyystin hävinnyt.

Jarkko 17.09.2009
200g levy tätä maksaisi 25€, mutta "onneksi" nyt käsissä on ainoastaan 50g painava levy. Jännästi on suklaan kääre oikein sinetillä suljettu ja kääreen sisältä löytyy vielä bonuksena paksuhko esitevihkonen valmistajan tuotevalikoimasta. Ensimaku tässä tummassa suklaassa on todella raikas ja marjaisa ja lisäksi kielessä tuntuu jotain pientä kiehelmöivää (siis makuna, ei lisukkeena), jota en osaa paremmin kuvailla. Vasta sen jälkeen esiin hiipii kaakaon maku, joka on selvä, mutta ei missään nimessä liian tuima. Tällaisen suklaan antaa mielellään sulaa kielen päällä ihan rauhassa ollessa, vaikkapa suosikkielokuvan pyöriessä. Ehdottomasti suosikkieni joukossa tässä tummuusluokassa. Jälkimaku on ensimausta poiketen hieman mausteisen oloinen ennemmin kuin marjaisan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani